Când începe sezonul 9 Chefi la Cuțite, la Antena 1

 Lupescu Anca
.

Sezonul 9 Chefi la Cuțite este extrem de așteptat de fanii emisiunii. Show-ul culinar vine cu multe surprize în noul sezon care va fi difuzat în primăvara anului 2021, pe Antena 1. Speak a devenit co-prezentator și a dezvăluit câteva detalii din noul show.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sezonul 8 de la Chefi la cuțite a fost câștigat de concurentul lui Sorin Bontea, Ionuț Belei. Tânărul a reușit să ia marele premiu în valoare de 30.000 de euro. În audiții a impresionat jurații cu preparatul său, iar în finală s-a luptat cu Roxana Blenche și Maria Șandru.

cine-este-castigatorul-chefi-la-cutite-sezonul-8-491096cine-este-castigatorul-chefi-la-cutite-sezonul-8-491096

Ionuț Belei, un tânăr de doar 26 de ani din Gura Humorului, este marele câștigător al premiului Chefi la cuțite. Un premiu meritat, deoarece tânărul bucătar a avut un parcurs ascendent în competiție, preparatele sale fiind lăudate de fiecare dată de către cei trei șefi.

Chefi la Cuțite sezonul 9 începe din primăvară

Jurații de la Chefi la cuțite și Gina Pistol au făcut dezvăluiri, pe rând, despre sezonul 9 care este în curs de filmare. De asemenea, noul co-prezentator al emisiunii, Speak, a făcut anunțul mult așteptat.

Din primăvara anului 2021, telespectatorii vor urmări cu sufletul la gură noul sezon al emisiunii Chefi la cuțite Cooking. În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe rețelele de socializare, Speak și-a încântat fanii cu marea veste.

Gina Pistol le-a promis fanilor că va fi un sezon la fel de spectaculos ca ultimul.

„S-a mai încheiat un sezon de Chefi la cuțite, dar știu că mulți m-ați întrebat <<și noi acum ce o să facem?>>. O să așteptăm următorul sezon, care zic eu că o să fie la fel de spectaculos ca acesta care s-a înncheiat.', a spus Gina Pistol.

Ce va face cu banii Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite

După momenul mult așteptat, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 8 a fost invitat la emisiunea lui Dan Capatos, unde a avut loc o reîntâlnire extrem de emoționantă cu mentorul său, chef Sorin Bontea, cel care a crezut în el de la început și care, de altfel, în audiții, i-a dat și Cuțitul de aur. Chiar dacă cei doi au interacționat doar pe Skype, Ionuț a fost emoționat până la lacrimi când l-a văzut pe chef Bontea.

Citește și: Ionuț Belei este câștigătorul Chefi la cuțite 2020. A izbucnit în plâns la TV! Primele declarații: ‘Chef Sorin îți mulțumesc din suflet’

Citește și: Cine este marele câștigător Chefi la cuțite 2020. Ionuț Belei a câștigat premiul de 30.000 de euro

Citește și: Cine este iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite. Ce vor să facă cu marele premiu de 30.000 de euro

Citește și: Cum arată iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite. El și Sabina au o relație la distanță

Ionuț Belei a lucrat în ultimii 4 ani în Germania, la un restaurant, însă câștigarea acestui premiu îi va schimba, cu siguranță, perspectiva, cu atât mai mult cu cât el are o relație la distanță cu Sabina, iubita lui, studentă la Cluj. Mai mult, Ionuț este decis să folosească banii și în scop profesional, el dorind să se specializeze în arta culinară și să ducă bucătăria bucătăria românească ‘la un alt rang’.

„Asta vreau să fac și cu premiul. Vreau să merg în Franța, să fac un curs renumit. (…) Doresc și tind să aduc bucătăria românească la un alt rang, pentru că și noi merităm să intrăm în cartea de la Michelin și cu siguranță avem potențial în România’, a mărturisit Ionuț, la Xtra Night Show.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton