Ioana Filimon, scandal fără sfârșit cu milionarul turc care a sechestrat-o: „Nu s-au oprit ameninţările”

 Dumba Gabriela
.

Ioana Filimon a trăit o poveste de dragoste demnă de un roman. De groază. La finalul emisiunii „Ferma', de la Pro TV, fosta miss România s-a cuplat cu Cengiz Şıklaroğlu, un milionar turc, ce a fost la un pas de căsătorie și cu Otilia Bilionera. Nu doar că relația nu a fost cu final fericit, ci s-a lăsat cu sechestrare, amenințări și plângeri penale.

Otilia Bilionera și milionarul turc, Cengiz ŞıklaroğluOtilia Bilionera și milionarul turc, Cengiz Şıklaroğlu

Au trecut câteva luni de la mărturisirea șocantă a Ioanei Filimon, însă apele nu s-au calmat nici până în prezent. Fosta concurentă de la Ferma a declarat că a fost sechestrată de bărbatul care a sedus-o pe internet și amenințată cu moartea daca merge la Poliție.

„Eu sunt bine. Încerc să fiu bine, încerc să trec peste o perioadă care a fost, nu neapărat, grea. Când vezi că se spun atâtea minciuni, iar tu stai în faţa televizorului şi le vezi, na… Nici nu am vrut să ies sa declar nimic, lăsăm legea să acţioneze şi poliţia sa îşi facă datoria și de acum încolo, să fim sanătoşi cu toţii.

Cred că multe fete ar putea învăţa din experienţa mea, pentru că poţi să o păţeşti. Nu s-au oprit ameninţările, dar să fim sănătoşi, că boala vine. Eu ştiu prea bine ce s-a întâmplat, familia mea la fel, aşa că dacă cineva consideră că eu sunt exact aşa cum mă descrie acel domn, treaba lor. Familia mi-a fost tot timpul alături, indiferent de ce prostii mai fac.',  a spus Ioana Filimon zilele trecute, citată de spynews.ro.

La rândul său, turcul Cengiz Şıklaroğlu neagă faptele și susține că Ioana i-a furat bani și bijuterii de zeci de mii de euro. Bărbatul are altă variantă de adevăr și spune că a fost șantajat de Ioana Filimon cu niște filmulețe compromițătoare pentru care i-ar fi cerut suma de 100.000 de euro.

„O să depun plângere penală împotriva Ioanei pentru că mi-a luat banii și inelul. Este o mincinoasă și trebuie să plătească pentru ce a făcut. Iar firmele care vor cumpăra inelul de la Ioana, dacă ea are de gând să-l vândă, o să le acționez în judecată pentru furt. Inelul pe care am dat 27.000 de dolari îmi aparține. Îi fac plângere la Poliție fiindcă trebuie să răspundă în fața legii pentru furt', a declarat Cengiz Şıklaroğlu pentru Cancan.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton