Adelina Pestrițu, despre avantajele și dezavantajele celebrității! „Viața mea este deja un reality-show”

 Macovei Denisa
.

Adelina Pestrițu este cel mai îndrăgit influencer din România, câștigând joi seara, cu ajutorul publicului ei, titlul de „Best Romanian Influencer' la E! People’s Choice Awards, urmând să plece în America pentru a paricipa la Gală. Și cum E! Tv este renumit pentru reality show-urile lui, nu mare ar fi minunea ca Adelina să primească o astfel de ofertă.

 

E oficial! Adelina Pestrițu este cel mai bun influencer din România în 2019

E oficial! Adelina Pestrițu este cel mai bun influencer din România în 2019

După ce a fost desemnată participantul României la Gala E!, Adelina Pestrițu are șanse reale ca în curând să aibă propriul reality show, asemenea idolului ei Kim Kardashian. Singura mică problemă ar fi acceptul familiei, soțul ei, Virgil Șteblea, care a susținut în repetate rânduri că nu este persoană publică și că nu ar putea și nici nu ar vrea să țină pasul cu soția lui. „Îți dai seama că s-ar face o mega ședință în familie și am lua părțile pro și părțile contra. Eu aș fi dispusă pentru că deja viața mea este un reality, adică eu asta arăt publicului meu. Ei vin, mă urmăresc și văd ce fac dincolo de ușa casei mele, ceea ce înseamnă reality. Sunt 12 ore pe zi online cu publicul meu și arăt absolut tot: când am ieșit din baie, când am intrat în baie, când mă pun la somn, când îmi machiaj, când mă îmbrac într-o rochie prețioasă, sau mă pregătesc pentru un eveniment, când nasc, când mă căsătoresc, adică ei știu totul înainte să fie anunțați prin alte intermedii', ne-a declarat Adelina, mărturisindu-ne că este conștientă de faptul că un astfel de proiect ar însemna să-și pună viața pe tavă, dar că este dispusă să-și asume riscurile. „Când iei decizia să îți să-ți speli rufele în public, cum se spune la noi la români, cu siguranță va trebui să-ți asumi riscurile. Desigur există o limită. Chiar dacă este vorba despre un reality show și Kim Kardashian are puțină intimitate, extrem de puțină, dar măcar o are. Cumva dacă oamenii respectă și particica asta care totuși e parte din tine, cred că poți îmbina foarte bine și viața personală și cea profesională, astfel încât toată lumea să fie fericită'.

Adelina PestrițuAdelina Pestrițu

Nu ar renunța niciodată la expunerea de acum

Cu peste 1.2 M de urmăritori pe Instagram, Adelina nu primește doar mesaje pozitive, ci sunt mulți care o critică aspru pentru alegerile pe care le face sau pentru postările publice. Cu toate acestea, bruneta ne-a mărturisit că niciodată nu s-a gândit să renunțe la postările în social media și la statutul de persoană publică. „Mi-a mai și dăunat expunerea asta, sinceră să fiu, dar nu mi-a dăunat în sensul să spun: gata de mâine sunt o femeie necunoscută, să vreau să merg pe stradă să nu mă recunoască nimeni, să nu mai fac poze cu nimeni, să nu mai activez în mediul online. Mi-a dăunat la modul că oamenii poate au înțeles greșit ceea ce eu am vrut să comunic, sau oamenii m-au judecat pentru lucruri pe care le-am făcut că așa am simțit eu la momentul respectiv, că așa îmi era dat să se întâmple. Uneori oamenii au impresia că tu nu ai voie la greșeli, când de fapt nu există. Perfecțiunea este relativă, se află în ochiul fiecărui privitor. Avem și noi dreptul să greșim și greșesc, îmi asum și merg mai departe. Dacă am supărat pe cineva îmi cer scuze, dar nu mi-aș dori să fiu pusă la zid pentru că este firesc', a mai spus Adelina Pestrițu.

 

VIDEO: George Capoianu/ FOTO: Dumitru Angelescu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton