Ioana Filimon a părăsit FERMA. „Miss România” a pierdut duelul cu „Prinţesa Războinică”, Diana Belbiță

 Dumba Gabriela
.

Ioana Filimon a mai pierdut încă un duel la FERMA, de data aceasta decisiv. „Miss România' a părăsit competiția,  în fața luptătoarei Diana Belbiță, alintată de fani „Prinţesa Războinică'. Ioana Filimon a mai fost învinsă, în cadrul unui duel în FERMA, și de Geanina Ilieș, însă după o perioadă a revenit în competiție. De data aceasta, Belbiță rămâne în cursa pentru 50.000 de euro.

Concurenții FERMA 2019Concurenții FERMA 2019

Otniela l-a salvat pe Florin Pastramă de la duel și i-a asigurat locul în semifinală, însă drumul în FERMĂ pentru una dintre fetele din grupul fermierilor s-a oprit în această seară.

Ioana Filimon și Diana Belbiță s-au luptat în arena de duel pentru a-și asigura un loc în semifinală, alături de Zmărăndescu, Moroșanu, Marius Crăciun și cei doi bandiți, Florin Pastramă și Otniela.

Pentru Ioana Filimon drumul spre 50.000 de euro s-a oprit în seara aceasta, Diana dovedindu-se mai puternică în probele din competiție. Luptătoarea își continuă cursa spre marele premiu.

După 16 săptămâni de show, mandatul Otnielei de fermier este cel mai tensionat. Zmără și Moro au intrat în razboi deschis cu Otniela, spunându-i: „Ești cel mai leneș fermier.'

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton