Adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Familia nu e lăsată să îl vadă

 Dumba Gabriela
.

Mihai Constantinescu se află în stare critică, iar pe surse se spune că a intrat în moarte cerebrală. Artistul este conectat la aparate, medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire, iar prietenii pot doar să se roage pentru el. Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, Mihaela, a declarat că l-a vizitat la spital, însă nu a reușit să-l vadă pentru că starea gravă a artistului impune medicilor să interzică familiei vizitele.

Mihai Constantinescu și soția lui, Simona SecrierMihai Constantinescu și soția lui, Simona Secrier

„Este conectat la aparate. Mihai reacţionează bine, sunt şi organisme care resping aparatele. Inclusiv medicii sunt într-un moment de aşteptare. Eu nu am putut să îl văd, pentru că nu ni se dă voie. Miercuri, Simona a intrat zece secunde la el, pentru că se află într-o cameră sterilă', a declarat Mihaela Constantinescu.

Potrivit România TV, medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca încearcă să convingă familia artistului să îl deconecteze de la aparate.

„Este îngrijorător faptul că a stat în stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului. Aceasta este problema importantă. Dacă s-ar fi putut în primele 5-6 minute situația era mult mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile.

Al doilea element este hemoragia cerebrală. Oare era legată de un tratament anterior anticoagulant sau în contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut?

Sunt convins că Mihai Constantinescu beneficiază de tratamentul cel mai benefic în această direcție la Spitalul Floreasca, dar este foarte îngrijorător că a făcut aceste stopuri cardio-respiratorii', a spus medicul cardiolog Ștefan Drăgulescu, prezent prin legătură telefonică, în cadrul jurnalului de știri, de la România TV.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton