INSULA IUBIRII, sezon 5. Ispitele dezvăluie detalii despre show-ul matrimonial din această primăvară

 Dumba Gabriela
.

În această primăvară, la Antena1, va începe un nou sezon INSULA IUBIRII. Unele dintre ispitele din anii trecuți vor testa fidelitatea cuplurilor înscrise în show și în sezonul al cincilea și nu mai este o surpriză pentru fanii emisiunii că Ionuț, care în sezonul trecut a fost concurent, de această dată va fi ipsită.

 

Nicoleta, ispită la Insula IubiriiNicoleta, ispită la Insula Iubirii

Mircea, manechinul care anul trecut se îndrăgostise de Mirela, dezvăluie că de această dată nu se mai implica în nici o poveste de dragoste cu vreuna dintre concurente.

„Şi de data aceasta mi-am făcut rolul. Să îl numim rol de data aceasta, pentru că în patru am fost mult mai atent personal. De data asta m-am menţinut mai mult pe rolul meu de ispită. Ai învăţat să te menajezi mai mult cu sentimentele? Să spunem şi aşa, dar am încercat să îmi fac rolul meu şi datoria mea, nu a mai fost Mircea, omult 100%, a fost mai mult spre Mircea ispita', a spus Mircea la Antena Stars.

Pe de altă parte, Nicoleta este mândră de ceea ce a făcut pe INSULA IUBIRII.  A fost ultimul sezon în care a participat, dat fiind faptul că acum are o relaţie.

„Mie nu mi se pare greu rolul de ispită. Dar te întâlneşti cu tot felul de oameni, categorii de oameni, cum faci faţă provocărilor? Păi depinde cum te pliezi tu pe caracterele celorlalţi. Mie îmi e uşor, eu pot să mă înţeleg bine cu orice tip de persoană, fie că e serios, că e glumeţ, că e supărat, orice.

Eu mă pliez foarte uşor. Nu pentru că sunt într-o relaţie. Deci cu o relaţie nu te-ai duce? Nu ca şi cuplu, ca şi ispită nu am ce să caut acolo în condiţiile în care eu am partener acasă', a spus ispita Nicoleta.

Adrian este o ispită masculină nouă în show-ul matrimonial de la Antena 1.

„Este un rol constructiv. Te motivează, te face să te descoperi pe tine, abilităţile tale şi să ţi le pui în practică. Să nu îţi impui limite, oricum eu nu îmi impuneam limite, dar cu siguranţă am învăţat o chestie cel puţin despre persoanele care erau într-o relaţie.

Nu trebuie să te mulţumeşti cu puţin şi trebuie să vezi că viaţa merge mai departe chiar dacă eşti cu o persoană de atâta timp şi obişnuinţa şi monotonia şi aşa mai departe, trebuie să continui. Dacă persoana potrivită nu este lângă tine, tot timpul trebuie să găseşti pe altcineva', a spus ispita Adrian.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton