Cătălin Botezatu a vorbit în premieră despre invidiile dintre el și Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu

 Oana Popoiag
.

Dispariția Zinei Dumitrescu a lăsat un gol în inima lui Cătălin Botezatu, care a considerat-o întotdeauna ca fiind o ' a doua mamă'. După ce s-au vehiculat diverse ipoteze despre presupusele animozități dintre designer și fiul biologic al creatoarei, Cătălin Negreanu, Bote a ieșit la rampă cu primele declarații.

Moartea Zinei Dumitrescu a îndurerat numeroși oameni care au lucrat cu ea de-a lungul timpului, unul dintre cei mai apropiați fiind Cătălin Botezatu. Zina a fost pentru designer ca o a doua mamă și s-a vorbit multă vreme despre o presupusă rivalitate între Bote și fiul biologic al Zinei, Cătălin Negreanu. După ce creatoarea de modă a tercut în neființă, zvonurile despre această rivalitate s-au amplificat.

Cătălin Botezatu

Fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin Negreanu

Cătălin Botezatu a ținut să conteste zvonurile, după cum a declarat pentru WowBiz: 'Niciodată nu au existat invidii între mine și Cătălin Negreanu. Din contră, pe vremea când lucram amândoi ca manechini, eram foarte buni prieteni, apoi, ne-am mai întânit accidental de câteva ori și ne-am purtat ca niște oameni civilizați! Nu știu dacă Zina vorbea mai mult despre mine, poate chiar și în fața lui, cu un scop anume, cred că o făcea să îl motiveze, nicidecum din alte motive. Iar în ceea ce mă privește, se mândrea efectiv cu mine, de cine sunt, de realizările mele, se mândrea cu faptul că eu am ajuns foarte sus. În ultima perioadă, ea se lăsase de modă și era normal că privea ca un spectator! Sincer, pe mine mă vedea ca pe un om cu care lucrase, o persoană pe care ea își pusese o amprentă pozitivă și normal că asta era poate satisfacția sa!'.(…) „Nu cred Zina și-ar fi dorit să lovească în Cătălin, fiul ei natural, pe care îl iubea enorm, prin mine. Niciodată! Repet, poate mă dădea ca exemplu doar ca să îl motiveze puțin! Atât! Am spus-o și o spun, Cătălin este un băiat minunat, îl respect, indiferent ce s-a întâmplat acum și îl voi respecta și în viitor, datorită mamei Zina, pardon doamnei Zinei, îi spun așa să nu se mai interpreteze! Dacă vreodată va avea nevoie de ajutorul meu, îl va avea fără să mă gândesc la ce o să interpreteze lumea sau la ce s-a întâmplat zilele acestea'.

Despre fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin Negreanu, s-a vorbit mult zilele acestea, majoritatea vocilor susținând că acesta nu a fost alături de cea care i-a dat viață, de la fapul că a dus-o la azil până la faptul că a decis să fie incinerată, deși aceasta și-ar fi dorit, se pare, să fie îngropată lângă mama sa.

Cătălin Botezatu

Zina Dumitrescu și fiul ei, în vremurile bune

Cătălin Negreanu a fost dezmoștenit

Probabil că din averea Zinei Dumitrescu nu a mai rămas mare lucru până acum, dat fiind că mama modei românești a fost internată la azil de către fiul ei în 2011 și nu se mai știe nimic despre bijuteriile și nici despre posesiunile sale imobiliare. Până la urmă însă, Cătălin Negreanu a fost, se pare, decăzut din drepturi. Acest lucru este confirmat și de către Ioan Casian, directorul căminului care a găzduit-o pe Zina Dumitrescu, iar asta deoarece, în ultimii patru ani, fiul creatoarei  nu și-a vizitat deloc mama. Chiar dacă azilul din Snagov este o casă de bătrâni de lux, pentru Zina Dumitrescu ar fi contat mai mult o vorbă bună din partea fiului ei decât serviciile plătite ale personalului…

Foto: Libertatea, captură foto

Citește și:

Loredana Groza, despre frumuseţe în VIVA! de aprilie: „Răutățile te îmbătrânesc! Nu poți să ai grijă doar de ridurile de pe față și să ai riduri în suflet!'

Regim de doctor! Ce dietă a ținut Oana Cuzino: pierzi până la 3 kilograme în nici o săptămână

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton