În sfârşit, Andreea Marin vorbeşte despre nunta cu Adrian Brâncoveanu! După trei căsnicii eşuate, Zâna radiază de fericire

 Dumba Gabriela
.

Andreea Marin a vorbit, în sfârşit, despre nunta cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul cu care se iubeşte de câţiva ani. Căsătorită deja de trei ori până acum, fosta „Zână a Surprizelor' nu se mai grăbeşte să facă pasul cel mare, mărturisind că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste pe care nu simte, deocamdată, nevoia să o ducă la nivelul următor.

Andreea MarinAndreea Marin

„În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. nunta). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!', a spus Andreea Marin într-o emisiune TV.

Andreea Marin l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, după ce a încheiat căsnicia cu Tuncay Ozturk. Timp de doi ani, vedeta TV a făcut sacrificii pentru a menţine relaţia cu diplomatul, având în vedere că acesta locuia atunci în Africa. De puţin timp, însă, Ionuţ Brâncoveanu s-a mutat în Bucureşti şi apropiaţii celor doi cred că la anul urmează nunta.

Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună', declara, în luna martie, Andreea Marin.

Andreea Marin a dezvăluit ce relație frumoasă are fiica ei și Adrian Brâncoveanu. De o bună perioadă de timp, toți trei locuiesc în casa vedetei din București. EXCLUSIV pentru VIVA!, vedeta a povestit cum decurg lucrurile în familia lor.

„Din dragoste creez, cu dragoste las ceva în urmă, cu dragoste îmi privesc copilul și îmi iubesc bărbatul. Ne trezim la ora 7, eu și fetița mea, Adrian la 7 și jumătate, să ne pregătim pentru ziua ce vine. Fetița mea merge la școală, fiecare dintre noi la biroul său.

Seara a început să devină nelipsită bătaia cu perne. Eu sunt mai dură așa ca mamă și pun limite pentru că ar exploda întreaga casă dacă mă iau după cei dragi. Nu știu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se întâmplă. Cred că într-o zi o să intre și pisicile în jocul lor, momentan sunt speriate. E plăcut! Avem o casă veselă. Plănuim și o vacanță în 3, dar încă nu am ales o vacanță, știu că vom alege un loc însorit.', a spus Andreea Marin exclusiv pentru VIVA!.

Mândră de iubitul ei

Andreea Marin este extrem de rezervată în ceea ce privește viața ei personală, în special după ce divorțurile de Ștefan Bănică și Tuncay Ozturk au fost extrem de mediatizate. În vară, vedeta și-a pozat iubitul stând pe jos, pe podeaua bucătăriei, desculț, îmbrăcat în tricou și pantaloni scurți, lucrând la un aranjament floral ce urma să fie prins de tavan.

„Nu găsești oriunde un bărbat priceput și răbdător ca al meu’, a scris ea pe contul de socializare, după care a explicat și la ce urma să folosească „Tavanul e gol, nu știe încă ce i se pregătește. Îl găurim, îl împușcăm, îl prindem în lanțuri. Măsurăm, ne cățărăm, ne jucăm. Important e să faci cu plăcere mici amenajări în casa ta. Fiecare face ce i se potrivește mai bine, dar a face echipă e un amănunt important. Urmărim procesul și în imagini, pentru voi, așa că suntem și fotografi, pe rând. Cât pregătesc eu florile, sistemul de agățat e gata. Pot începe astfel decorarea. Bucătăra a înflorit… Da, ne place, e mai caldă atmosfera și ne bucurăm că am făcut chiar noi asta, cu economie de resurse și cu dragoste', povestea Andreea Marin. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton