Cristina Ich, primele imagini cu băiețelul ei. Proaspăta mămică se simte mai bine: ”Am dat jos 10 kilograme”

 Stamen Diana
.

Cristina Ich a adus pe lume în urmă cu câteva zile un băiețel perfect sănătos. Proaspăta mămică a avut probleme după ce a născut, însă acum pare că se simte mai bine. Cristina Ich a postat și primele imagini cu bebelușul.

La doar câteva zile după ce a născut, Cristina Ich arată foarte bine și pare că rolul de mămică i se potrivește de minune. Iubita lui Alex Pițurcă a dezvăluit și câte kilograme a slăbit până acum și este fericită pentru că bebelușul este fix așa cum și-a dorit ea. Acum, Cristina Ich este acasă cu fiul ei, iar mama ei o ajută în orice clipă.

„Am înviat din morţi. Ce să vă zic. După ce naşti nu rămâi cu burtă mai deloc. Şi mi se văd şi primele pătrăţele. Cred că am dat jos 10 kilograme. Sunt bine (…) Bebelușul este fix cum mi-am dorit: mănâncă, doarme, mănâncă, doarme”, a spus Cristina Ich.

Cristina Ich, probleme după ce a născut

După o perioadă de absență de pe rețelele de socializare, proaspăta mămică a postat un mesaj în care a anunțat că ea nu este bine, însă băiețelul ei este perfect, așa cum și-l imagina. Cristina Ich se recuperează mai greu după ce a născut, însă este convinsă că totul va fi bine.

O să revin, eu nu sunt bine, dar bebeluşul este perfect şi este exact cum mi-am imaginat! O adevărată provocare recuperarea mea, dar eu sunt Ich şi ştiu că voi fi bine. Câtă suferinţă poate zace într-o mamă, acum înţeleg cuvântul „mamă’ în adevăratul sens al cuvântului’, a scris Cristina Ich pe Instagram.

Ce nume va purta băiețelul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă

Cristina și Alex Pițurcă trăiesc de ceva vreme o poveste de dragoste. Acum au devenit părinți. Cu ceva timp în urmă au ales și numele băiețelului.

„Alex a avut o reacție genială, a râs cu lacrimi, i-am scris pe whatsapp și îmi trimitea smile-uri întruna. A râs tot timpul, l-am întrebat de ce râde. Nu se aștepta. Este băiețel, ne-am gândit și la nume. Numele va fi Noah Alexandru.’

FOTO: Instagram

Cristina IchCristina Ich

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton