În ce relații a rămas Călin Geambașu cu mama fiului său, după despărțirea cu scandal: "Când ne vedem și acum..."

 Dumba Gabriela
.

Călin Geambașu nu a avut o viață amoroasă ușoară, ba dimpotrivă. După ce s-a despărțit de mama fiului său mulți s-au întrebat în ce relații au rămas și ce s-a întâmplat, de fapt, între ei. Călin Geambașu are și un băiețel din ultima sa relație, iar mama copilului locuiește la foștii socri, respectiv părinții cu care Călin se războiește de ani de zile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Călin Geambașu a fost mult timp în conflict cu mama fiului său, iar cei doi s-au despărțit cu scandal, astfel că mulți s-au întrebat în ce relații mai sunt acum, mai ales că la mijloc este și fiul lor.

87715998-2217-43cb-a085-b300ff5b50e287715998-2217-43cb-a085-b300ff5b50e2

Pentru unele dintre femeile care au trecut prin viața lui, Călin Geambașu are cuvinte de laudă, deși nu mai sunt împreună. Iată în ce relații a rămas Călin Geambașu cu mama fiului său, după despărțirea cu scandal.

„Prima mea iubită, cu care am fost împreună timp de opt ani, între 16 și 24 de ani ai mei, Cristina Uță, prim-balerină a Operei Naționale încă din acea vreme, este aceeași ființă dragă mie care, când a auzit că Angi San (n.r. Angelica Cadar, mama lui Davin), m-a dat în judecată pentru copil s-a mutat cu bagaje, mobilă și cățel la noi acasă, timp de un an, ajutându-mă cu tot ce ține de mersul casei și copil. (…)

Despărțirea de 'Pisa' din anul 2000, așa ne alintam noi, Pisu – Pisa, s-a datorat altruismului meu și a respectului pentru munca ei din fragedă copilărie în fața faptului că ea s-a întors dintr-un contract din Santiago de Chile de dorul meu„, a povestit Călin Geambașu pentru cancan.ro.

În ce relații a rămas Călin Geambașu cu mama fiului său, după despărțirea cu scandal

Călin Geambașu povestește de ce s-au despărțit, totuși, având în vedere că se iubeau atât de mult.

„Reacția mea în fața sacrificiului ei profesional a fost imediată. Nu am putut să port așa povară și, după o seară în care am plâns amândoi și am umplut de lacrimi cearșaful din camera mea, am rugat-o să ne despărțim, eu dorindu-mi în acel moment al vieții familie și copil, ceea ce ar fi încurcat' puțin evoluția ei profesională.

Din iubire și prețuire m-am despărțit de ea și tot din iubire s-a întors și ea lângă mine când mi-a fost greu. Legătura noastră sufletească a făcut ca noi să rămânem mereu unul pentru celălalt, Pisu și Pisa„, a mai spus artistul.

De Lavinia s-a despărțit din … dragoste

Călin Geambașu spune că și cu fosta soție a rămas în relații bune și se alintă reciproc, deși au divorțat.

„De fosta soție, Lavinia, ne alintăm și azi Gugu – Gaga, m-am despărțit în anul 2007, după cinci ani de mariaj. Motivul pentru care am decis să ne despărțim este acela că nu reușisem să atingem idealurile pe care inițial ni le-am propus și, tocmai, din dragoste reciprocă, nu am dorit să ne blocăm posibilitatea împlinirii acestor vise alături de alți parteneri.

Și în prezent, ne ajutăm reciproc cu ce putem, mai ieșim cu copiii în parc sau doar ne vizităm„, explică artistul.

Citește și: Theo Rose, adevărul despre Bogdan de la Ploiești și cum i-a afectat relația cu iubitul: „I-am zis să oprim nebunia'

Citește și: Marius Crăciun se reprofilează, după Survivor.Pentru ce meserie se pregătește / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie:„Din reflex, am făcut și o plecăciune’/ EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose are probleme grave de sănătate: „Sufăr de anxietate și am vomitat mult. Stau cu capul în WC, zac acolo lângă el’

Cea mai scandaloasă despărțire a fost de mama lui Davin

Poate unul dintre cele mai mari scandaluri ce țin de viața privată a lui Călin Geambașu a fost cel cu Angela, mama fiului său. În ciuda neînțelegerilor dintre ei, Călin Geambașus susține că a rămas în relații bune cu fosta iubită.

Partea formidabilă este că și cu Angi San, în paralel cu toate eșecurile ei juridice din ultimii trei ani și plângerile dovedite a fi false, noi în realitate când ne vedeam  – și când ne vedem și acum – petrecem timp dansând acasă, mergând la plajă, spa, restaurante etc.

Sute de astfel de ipostaze contradictorii au frapat pe cei abilitați să ancheteze cauza falsă pe care a provocat-o micuța 'kamikaze': judecători, poliție, procurori, anchete sociale și expert psiholog judiciar au spus la unison Bravo, Călin!'.

Conflictul ei artificial a fost demontat chiar de către naturalețea și frumusețea realității din spatele decorului de război'. Decorul prost pe care l-a făcut Angi San a determinat toate instituțiile abilitate să-mi dea dreptate, fără excepție, oferindu-mi-se astfel șansa nedorită de a-mi dovedi în detaliu, prin anchete și analize de caz, o întreagă conduită imaculată de când sunt adult și până în prezent„, a mai declarat Călin Geambașu pentru Cancan.

Călin Geambașu: „Angi San este ținută de către părinții mei în apartamentul lor'

Mama fiului său locuiește cu părinții lui Călin Geambașu, lucru care nu îl deranjează foarte mult pe Călin, mai ales că relația lor este foarte civilizată, după cum a subliniat.

„Face teme cu Davin (n.r. Angela), ne mai gătește ocazional și mergem prin diferite locuri împreună. Și ieri ne-am văzut, fiindcă ne-a ajutat să ne țină câteva zile salamandra Shuchi, cât am avut un concert privat în alt oraș alături de trupa mea. Ne-a pregătit ceva de mâncare și am petrecut timp normal.

În prezent, Angi San este ținută de către părinții mei în apartamentul lor în care am crescut eu până la vârsta de 24 de ani. Pe parcursul procesului au fost văzuți  împreună, chiar dacă înainte nu prea se simpatizau reciproc, ba chiar părinții mei au respins-o pe logodnica mea și deseori s-au băgat în viața noastră.

Acum însă, se vede că s-au coalizat conjunctural, într-un scop absurd, ce pare să își revină la normal„, a mai dezvăluit Călin.

foto: cancan.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton