Zodie iulie. Ce zodie ești dacă te-ai născut în iulie

 Lupescu Anca
.

Ce zodie ești dacă te-ai născut în iulie? Iulie este a șasea lună a calendarului gregorian, dar este cunoscută și ca fiind una dintre cele mai fierbinți luni ale anului. Cele două semne zodiacale asociate cu luna iulie sunt Racul și Leul.

Ce zodie ești dacă te-ai născut în iulie

Persoanele născute între 1 și 22 iulie fac parte din semnul zodiacal Rac. O persoană născută sub semnul Racului poate fi identificată după natura sa emoțională și intimă. În cazul celor născuți după 22 iulie până la 31 iulie, aceștia fac parte din semnul zodiacal Leu. Leul este unul dintre cei mai naturali lideri ai zodiacului, ceea ce poate explica dorința lor de a fi în centrul atenției.

Caracteristicile zodiei Rac

Racul, al patrulea semn zodiacal, este despre casă. Cei născuți sub acest semn din horoscop sunt genul de oameni „cu rădăcini” și le face mare plăcere confortul casei și al familiei.

Ascendent în Rac – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Rac

Racii sunt materni, casnici și iubesc să-i îngrijească pe ceilalți. Mai mult ca sigur, și familia lor va fi numeroasă – cu cât mai mulți, cu atât mai bine! Cu siguranță, Racii vor fi veseli dacă viața lor de familie este senină și armonioasă.

Memoria bună a unui Rac este baza poveștilor spuse în jurul mesei, și nu fiți surprinși dacă acești oameni devin emotivi în legătură cu anumite lucruri. Cei născuți sub acest semn își poartă inima pe mânecă, ceea ce este foarte bine pentru ei.

Femeia Rac – trăsături, temperament și caracteristici specifice. Cu cine e compatibilă

Racul își face apariția în legenda greacă, având un rol notabil în povestea lui Hercule luptându-se cu Hidra. Karkinos, Racul, a fost trimis de zeița Hera, care nu era un fan al lui Hercule, pentru a-i distrage atenția și a-i da Hidrei un avantaj.

Când Karkinos îl mușcă pe Hercule de picior, îl ucide prin spargerea carapacei. Drept răsplată pentru că și-a riscat viața pentru a îndeplini ordinele Herei, Karkinos este plasat în ceruri, pentru a străluci pentru eternitate.

În zodiacul tropical vestic, sezonul Racului începe pe 21 iunie, începând cu Solstițiul de vară în emisfera nordică. Aceasta este perioada din an în care căldura și lumina soarelui sunt la apogeu, cu lumina zilei depășind orele de noapte. Din acest moment, zilele încep să scadă încet spre echinocțiul de toamnă, reprezentând al doilea pivot sezonier al anului.

Bărbatul Rac – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Racul este al doilea dintre cele patru semne cardinale ale zodiacului, care dețin toate energia elementară a inițierii și conducerii la începutul celor patru anotimpuri. Sezonul Racului este începutul verii, unde lumina și energia sunt din abundență. Această calitate sezonieră definitivă și hrănitoare este rădăcina autorității cardinale puternice a Racului și a naturii sale ca arhetip.

Caracteristicile zodiei Leu

Leii sunt îndrăzneți, calzi și iubitori. Sunt, de asemenea, cei mai buni oameni de spectacol. Ei pot uimi cu flerul teatral al unei vedete de pe Broadway și cu carisma unui politician. Sunt personalități captivante. Se pricep la cuvinte și pot vorbi cu elocvență despre aproape orice subiect, indiferent cât de repede au fost familiarizați cu el.

Ascendent în Leu – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Leu

Leii injectează ambiție în tot ceea ce fac. Ei sunt conduși de inimă. Sunt îndrăzneți și încrezători. Acțiunile lor sunt naturale și fără efort.

Leii au un apetit neobosit pentru creștere care este ușor de satisfăcut de laudele celorlalți. Atunci când sunt răniți, asta se vede. Își vor folosi furia ca pe un zid de protecție pentru a-și proteja vulnerabilitățile. Vor să fie percepuți ca fiind de neînvins, pentru că le este frică să admită vulnerabilitatea, să aibă nevoie de lucruri de la alte persoane, să fie incompleți.

Părțile rele ale unui Leu apar atunci când trăsăturile lor de caracter pozitive și admirabile trec în exces. Pot fi percepuți ca fiind autoritari, dar acest lucru se datorează hiperprezenței și căldurii lor.

Leii au reputația de a fi lăudăroși. Pentru ei, aceasta nu este lăudăroșenie, ci împărtășire. Împărtășirea realizărilor lor cu ceilalți îi face să se simtă conectați și se așteaptă la același lucru în schimb de la prietenii lor. Ei vor să fie sărbătoriți, dar sunt la fel de fericiți să sărbătorească pe alții.

Bărbatul Leu – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Leilor le place să se simtă importanți. Nu vor neapărat să fie venerați, sau să fie tratați cu reverență. Ei vor doar să fie recunoscuți pentru sinele lor autentic. Diferența dintre admirație și venerație este subtilă, dar este diferența dintre un Leu care este preocupat de el însuși sau care se concentrează pe binele oamenilor la care ține.

Ei vor să fie centrul universului. Vor să fie răsplătiți pentru că sunt cei mai buni și cei mai străluciți. Vor să li se acorde un tratament special, dar și să se simtă merituoși.

Leii urăsc să fie conduși. Leii sunt perpetuu răniți de actele de trădare și abandon. Mândria lor este o sabie pe care o mânuiesc pentru a-și proteja suveranitatea.

Femeia Leu. Caracteristici ale zodiei, temperament și cu cine este compatibilă

Simțul lor de onoare este intens, se țin atât pe ei înșiși, cât și pe ceilalți la un standard foarte înalt și sunt profund răniți atunci când cineva încalcă acest cod. 

Există o nevoie înrădăcinată ca toată lumea să le recunoască și să le valideze existența. Acest lucru poate duce la ceea ce poate fi etichetat drept comportament narcisist sau care se apropie de absurd.

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton