În ce afacere a investit Dorian Popa 70.000 de euro: „Prima din România. Va fi o...”

 Ifrim Georgiana
.

În ce afacere a investit Dorian Popa 70.000 de euro. Este unul dintre cei mai cunoscuți și bine cotați vloggeri de la noi din țară. Într-un interviu recent, acesta a mărturisit că urmează să deschidă o nouă afacere, iar investiția se ridică la zeci de mii de euro. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În ce afacere a investit Dorian Popa 70.000 de euro. Dorian Popa este mereu activ pe rețelele de socializare și pe micul ecran. Acesta a devenit cunoscut publicului larg pentru rolul pe care l-a avut în serialul Pariu cu viața, marca Pro TV. Ulterior, artistul s-a apucat de vlogging și a cunoscut un succes răsunător. Acum, Dorian Popa și-a propus să exploateze și alte domenii de activitate, motiv pentru care a investit o sumă colosală într-o nouă afacere. Acesta a susținut că a gândit un concept inedit în România, iar lansarea va avea loc chiar vinerea aceasta.

pop-1-1pop-1-1

În ce afacere a investit Dorian Popa 70.000 de euro. Pe lângă sumele uriașe pe care le câștigă de pe Youtube și rețelele de socializare, vloggerul a decis să investească banii într-o afacere în care are mare încredere.

Citește și: Ce s-a întâmplat în garsoniera lui Dorian Popa, după ce a închiriat-o:„M-a cutremurat'

Citește și: Ce afaceri are Dorian Popa.Artistul refuză să-și țină banii la bancă

Citește și: Fiica lui Mihai Petre a gătit la Chefi la cuțite. Catinca a primit cuțitul de aur:„Este foarte harnică'

Citește și: Fetița lui Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital. Soțul vedetei:„A pierdut 2 kilograme din greutate'

În ce afacere a investit Dorian Popa 70.000 de euro

Vloggerul și-a propus să-și deschidă prima afacere în domeniul HoReCa, fiind vorba despre o șaormerie cu un concept unic. Deocamdată, business-ul său reprezintă alt brand, însă, în scurt timp, va funcționa sub numele „Hâtz', care va funcționa în Domnești.

„Eu o să deschid șaormeria mea, în Domnești. A fost 70.000 de euro cu totul, șaormeria va veni cu carne, cartofi, sosuri, condimente la pachet în acești bani. Eu voi angaja oameni care o prepară. Momentan sunt imaginea unei alte șaormerii.

O să lansez vineri șaorma Hâtz, prima șaormă aurie din România, va fi o surpriză. Voi împărți de data aceasta șaorma gratis în Rahova, la Pucheni. Încerc să fac cât mai multe', a declarat artistul, potrivit playtech.ro.

Artistul a împărțit 3000 de șaorma

În urmă cu două zile, a avut loc deschiderea afacerii din Domnești, deocamdată sub numele unui cunoscut lanț de șaormerii. Dorian Popa și-a impresionat și de această dată fanii, după ce a împărțit aproximativ 3000 de șaorme urmăritorilor săi.

Încă de la primele ore ale dimineții, s-au format cozi interminabile, iar fanii vloggerului s-au putut bucura de prezența acestuia și de mâncarea gratuită. Mai mult, Dorian Popa le-a promis fanilor săi că astfel de evenimente vor deveni o rutină.

„Mă gândeam, dintr-una în alta, așa cum îmi place mie să-mi zburde mintea, cum ar fi să iau o franciză de shaormerie pentru Domnești?! Mă gândeam cum ar fi, acum că se francizează, să iau și eu o franciză pentru Domnești', spunea cu ceva timp în urmă Dorian Popa pe TikTok.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton