Ce spune Simina Loica despre noua iubită a lui Alex Zănoagă: „Să o întrețină, să fie...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce spune Simina Loica despre noua iubită a lui Alex Zănoagă. În urmă cu o săptămână, fostul soț al brunetei a anunțat că și-a refăcut viața alături de o altă femeie. Anunțul a fost făcut în cadrul unui eveniment monden, tânărul dezvăluind că este foarte fericit și că partenera sa l-a cunoscut deja pe Dominic. Iată ce a spus Simina Loica despre noua relație a acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alez Zănoagă și Simina Loica s-au despărțit definitiv, după doi ani de relație. Bruneta s-a cuplat cu Alex Bobicioiu, prieten comun fostul cuplu. Ulterior, bruneta a părăsit apartamentul în care locuia cu fostul soț și s-a mutat în casa părinților ei, acolo unde are parte de liniște. În cadrul unui eveniment monden, Alex Zănoagă a anunța că, de mai bine de două luni, este într-o nouă relație, iar lucrurile decurg cât se poate de bine.

simina-1simina-1

Ce spune Simina Loica despre noua iubită a lui Alex Zănoagă. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut declarații despre noua relație a tatălui copilului ei, susținând că le dorește să fie fericiți.

Citește și: Dovada că Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au împăcat.Ce au postat pe Internet

Citește și: Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit, din nou:„Nu se mai poate'. Motivul separării

Citește și: Fiica lui Mihai Petre a gătit la Chefi la cuțite. Catinca a primit cuțitul de aur:„Este foarte harnică'

Citește și: Fetița lui Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital. Soțul vedetei:„A pierdut 2 kilograme din greutate'

Ce spune Simina Loica despre noua iubită a lui Alex Zănoagă

Bruneta a mărturisit că nu o încearcă niciun fel de sentiment în legătură cu faptul că Alex Zănoagă și-a refăcut viața pe plan sentimental. Mai mult, aceasta speră ca relația lor să decurgă bine și să fie fericiți împreună.

„Să o întrețină, să fie cuminte, să nu o certe. Da, eu nu am nicio problema. Nu avea de ce să sufere, noi nu ne înțelegeam. Mi-aș dori că familia să fie mulțumită, nu am de ce să nu îi doresc fericire, noi nu eram fericiți împreună', a declarat Simina Loica, potrivit kanald.ro.

„Amândoi am vrut să ne împacăm'

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a vorbit și despre ultima despărțire de Alex Bobicioiu. Aceasta a susținut că partenerul său este sunat constant de alte fete, însă este de părere că dacă acesta dă curs întâlnirilor, înseamnă că nu sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Bobicioiu se înțelege foarte bine cu Dominic. Copilul se înțelege foarte bine cu el. Nu îmi amintesc ceva să ne fi deranjat așa tare. Eu stiu că el nu greșește, mereu îl suna fetele. Daca iese cu alta fata, înseamnă că nu a fost pentru mine. L-a sunat o fata pe numărul lui, mi-a explicat că nu a vorbit cu ea. Daca unul dintre noi greșește, înseamnă că nu a fost să fie pentru noi. Noi vorbeam și când eram certați, voiam să clarificam. Amândoi am vrut să ne împacăm.

El a venit acasă, știe situația, vine aici mereu. Era ușa închisă, ne-am luat în brațe și ne-am pupat, am făcut ce am simțit. De când suntem împreună, noi nu mai ieșim la petreceri. Ne-am plictisit de cluburi și distracții de genul. Eu nu prea sunt cu alinturile. El îmi mai zice Șimi sau iubito, însă nu avem chestii de genul', a completat bruneta, potrivit sursei citate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton