Primele imagini de la nunta lui Florin Salam. Cum arată rochia de mireasă a Roxanei Dobre

 Dumba Gabriela
.

Roxana Dobre și Florin Salam au spus „DA” la malul mării, la nuntă fiind invitați doar prietenii apropiați. Roxana Dobre este o mireasă superbă și a ales să poarte o rochie mulată, cu un decolteu amplu. Primele imagini de la nunta lui Florin Salam și a Roxanei Dobre ne indică doi miri fericiți, bucuroși că au făcut, în sfârșit, acest pas.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După opt ani împreună, Roxana Dobre și Florin Salam s-au căsătorit astăzi la malul mării, în stațiunea Mamaia. Ceremonia de cununie a fost una discretă, în prezența oamenilor apropiați, urmând ca alaiul să plece apoi la o biserică din Constanța.

444444

Primele imagini de la nunta lui Florin Salam. Ce rochie de mireasă a purtat Roxana Dobre

Roxana Dobre a ales o rochie tip sirenă pentru nunta ei cu Florin Salam, mulată și decoltată. Într-un cadru de poveste, special amenajat la malul mării, cu invitații așezați pe scaune, ca la nunțile din filme, mireasa Roxana Dobre a pășit cu încredere spre mirele Florin Salam care o aștepta, zâmbitor.

Roxana a purtat o rochie de mireasă care i-a evidențiat formele și, mai ales, bustul generos. A optat pentru o coafură clasică de mireasă, cu părul strâns într-un coc și voal așezat peste, iar buchetul de mireasă este alb, în ton cu rochia și cu hainele invitaților.

Citește și: Cum își menține Monica Anghel silueta, după ce a slăbit 30 de kiograme. La ce a renunțat: „Îți face poftă de mâncare’

Citește și: Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac, replici savuroase, după ce au divorțat: ‘Când tu ești centrul universului lui’

Citește și: Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara: „Mulți au crezut că îl decad din drepturi’/ EXCLUSIV

Neobișnuit pentru o nuntă, toți invitații lui Florin Salam au venit în alb.

Cei doi miri au avut grijă ca niciunul dintre copiii lor să nu stea degeaba in ziua nunții! Dacă fiul lor, Ștefan, i-a fost cavaler de onoare Roxanei și a însoțit-o de la mașină până pe plajă, unde au loc cununia civilă și slujba religioasă, Florin Salam a pășit către altar alături de una dintre fiicele sale.

Cum s-a îmbrăcat mirele Florin Salam, la nunta sa cu Roxana Dobre

Pe de altă parte, mirele Florin Salam a purtat un costum negru, cu dungi albe, în ziua nunții sale cu Roxana Dobre.

Ceasul artistului pare a fi un Audemars Piguet care ajunge să coste până la 60.000 de euro este cel mai scump dintre accesoriile pe care Florin Salam le poartă.

Cu pantofii și ochelarii a scăpat relativ ieftin, cel puțin pentru bzuunarul lui, având în vedere că mocasinii de la Gucci sunt „doar' 700 de euro, iar pentru ochelarii Bottega Veneta manelistul a scos din buzunar 300 de euro, potrivit Click!.

Vezi şi dansul mirilor – tot ce trebuie să știi!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton