Cu ce probleme s-a confruntat Anca Ciota înainte de naștere: "Bebele intra într-un fel de suferință fetală"

 Dumitrache Laura
.

Anca Ciota a devenit mamă luni, 30 mai 2022. Prezentatoarea știrilor meteo de la Kanal D a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe nume David Liam. Cu toate astea, vedeta a declarat că s-a confruntat cu câteva probleme înainte de naștere. Anca a fost nevoită să apeleze la cezariană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anca Ciota și Phelipe , partenerul ei de viață, sunt în culmea fericirii. Cei doi au devenit părinți oficial. Luni, prezentatoarea tv și-a adus pe lume fiul și a împărtășit întreaga experiență cu fanii din mediul online. Vedeta de la Kanal D a postat și prima imagine cu băiețelul ei.

Anca Ciota si fiul eiAnca Ciota si fiul ei

Anca Ciota și-a dorit foarte mult să nască natural, dar acest lucru nu a fost posibil. Vedeta de televiziune le-a spus internauților că în ultima săptămână s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. Chiar și așa, Anca s-a ambiționat să își aducă fiul pe cale naturală, dar medicii au anunțat-o că va naște prin cezariană.

Citește și: Prezentatoarea Anca Ciota a născut. Prima imagine cu bebelușul:'E absolut perfect'

Citește și: Anca Ciota și Phelipe vor fi părinți de băiat:„Universul ne-a dat planurile peste cap”

Citește și: Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, are propria emisiune, în Rusia

Citește și: Cum a ajutat soprana Irina Baianț o fetiță de 10 ani, deja încercată de greutăți:Marina e povestea unui om mare într-un corp atât de mic'

Cu ce probleme s-a confruntat Anca Ciota înainte de naștere

Anca Ciota a născut un băiețel perfect sănătos. Prezentatoarea de la Kanal D și-a anunțat fanii din mediul online că l-a adus pe lume pe David Liam. Vedeta și-a dorit foarte mult să nască natural. dar acest lucru nu a fost posibil. În ultima săptămână de sarcină începuse să-i scadă cantitatea de lichid amiotic din organism, iar bebelușul era prins în jurul cordonului ombilical. Chiar și așa, Anca a vrut cu orice preț să nască natural, deoarece începuse să aibă contracții puternice. Ulterior, Anca a decis, împreună cu medicul, să facă cezariană.

Sunt bine, am trecut cu bine prima noapte. Am reușit să mă odihnesc câteva ore. Astăzi am făcut și primii pași, pentru că am făcut cezariană. Nu am reușit să nasc natural, așa cum îmi propusesem și cum mi-am dorit încă de la bun începutNu mai aveam suficient lichid, era prins cu cordonul (n.r. ombilical). El s-a născut exact la termen. Încă de la început data estimată a fost 30 mai și mă bucura faptul că fix în noaptea de duminică spre luni au început contracțiile, erau regulate, cam la 7 minute.(…)Am ajuns luni dimineață la spital, dar după ce mi-au făcut toate controalele, după o noapte de contracții regulate, nu era niciun semn că aș putea să nasc natural. Bebele intra într-un fel de suferință fetală și atunci decizia clară a fost cezariana.”, a povestit Anca Ciota, pe rețelele de socializare.

Anca Ciota, cea mai fericită mămică

Anca Ciota și partenerul ei, Phelipe, sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți. Luni, 30 mai 2022, vedeta l-a adus pe lume pe micuțul David Liam. După nouă luni de așteptare și nerăbdare, cei doi și-au strâns fiul în brațe. Anca Ciota și soțul ei au mărturisit că s-au confruntat cu emoții puternice când și-au văzut pentru prima dată bebelușul.

După o noapte albă, cu contracții, am ajuns la 7 dimineața la clinică, iar în jur de 12:30 s-a născut David Liam. Este absolut perfect: este cuminte, papă lăptic și doarme ca un îngeraș! Ne uităm la el și nu ne vine să credem ce minune am primit de la Dumnezeu., a scris Anca Ciota pe Instagram, imediat după naștere.

Anca Ciota și Phelipe, de 15 ani împreună

Prezentatoarea rubricii meteo din cadrul principalului jurnal de știri al postului Kanal D, Anca Ciota, se poate declara o femeie împlinită. Vedeta are o carieră de succes în televizune, o familie frumoasă, iar în urmă cu un an s-a mutat în casa mult visată. Anca și Phelipe sunt împreună de 15 ani și au o relație solidă, mai ales acum că au devenit părinți.

„Ne place să facem activități care să ne relaxeze, să ne încarce pentru o nouă săptămână. Ne uităm la filme, gătim, mergem la sală și ori de câte ori ne permite timpul, facem câte o escapadă în afară orașului. În timpul iernii plecăm foarte des la schi, pentru că este un sport pe care îl practicăm amândoi și ne place foarte mult. Suntem foarte activi și ne place să încercăm tot felul activități sportive împreună”, a declarat Anca Ciota pentru Click!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton