Imagine rară cu toți cei 4 copii ai Prinţului Albert de Monaco. Gemenii pe care îi are cu prințesa Charlene îi seamănă leit!

 Dumba Gabriela
.

Toţi cei patru copii ai Prinţului Albert au petrecut Sărbătorile de iarnă împreună, timp în care prințesa Charlene se recuperează la spital, după ce s-a îmbolnăvit în Africa de Sud, unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Fotografia rară cu toți cei patru copii ai prințului Albert a fost postată de Jazmin Grimaldi, fiica cea mare a suveranului statului Monaco.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În imaginea inedită apar Jazmin, de 29 de ani, fiica ilegitimă a lui Albert din legătura acestuia cu americanca Tamara Rotolo, Alexandre Grimaldi-Coste, de 18 ani, băiatul rezultat din aventura prinţului cu stewardesa Nicole Coste, şi gemenii de şapte ani Jacques şi Gabriella, singurii copii proveniţi dintr-un mariaj, cel cu Prinţesa Charlene.

1377604_1377604_copii-ilegitimi-albert-de-monaco-21377604_1377604_copii-ilegitimi-albert-de-monaco-2

Albert a recunoscut că este tatăl lui Alexandre în anul 2005, iar un an mai târziu, în urma unui test de paternitate, a acceptat că este părintele lui Jazmin.

Prințul Albert de Monaco a fost implicat în mai multe procese de paternitate, în care mai multe femei au spus că au un copil cu acesta. Recent, el a fost chemat din nou în instanță, ceea ce a creat tensiuni în mariajul cu prințesa Charlene.

La începutul anului trecut, Albert a fost chemat din nou în instanţă, în procesul unui al treilea caz de paternitate, unul intentat de o iubită secretă care susţine că a avut o relaţie cu suveranul, în 2005, pe vremea când acesta deja începuse o relație cu Charlene și se pregăteau de nuntă, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Citește și: Cum a cerut-o în căsătorie fostul Principe Nicolae pe Alina Binder: ‘Abia după ce familia ei a spus DA a fost cea mai mare provocare

Citește și: Julia Chelaru a rupt tăcerea la 4 ani de la divorțul de Bogdan Jianu:„Am plâns ca doi copii

Citește și: Reality-show-ul lui Brigitte Pastramă, scos din grila Antena Stars în 2022. Ce alte vedete sunt puse pe liber

La scurt timp, după ce s-a aflat, prințesa a plecat în Africa de Sud, unde s-a confruntat cu mari probleme de sănătate.

Prinţesa Charlene continuă să stea internată într-o clinică de recuperare dintr-o locaţie care n-a fost făcută publică, din cauza epuizării psihice şi fizice.

Prinţesa a fost internată în această clinică la câteva zile după ce s-a întors în Principatul de Monaco din Africa de Sud, acolo unde a stat aproape zece luni, până în luna noiembrie a anului trecut.

Cine sunt cei patru copii ai prințului Albert de Monaco

Jazmin Grace a fost recunoscută de Albert de Monaco pe când avea 11 ani, iar între ei s-a creat o legătură frumoasă și chiar au apărut la evenimente împreună.

Jazmin are 29 de ani, este actriță și cântăreață de operă. Mama ei este americanca Tamara Rotolo, de profesie agent imobiliar, pe care prințul a întâlnit-o în timpul unei vacanțe în sudul Franței. Un test ADN făcut în mai 2006 a arătat că Albert de Monaco este tatăl lui Jazmin.

Alexandre abia a împlinit 18 ani și este rodul unei relații cu o fostă stewardesă din Togo. Albert l-a recunoscut în 2005, cu puțin timp înainte de a prelua tronul.

Nici Jazmin și nici Alexandre nu fac parte din linia de succesiune la tronul monegasc, însă ambii sunt susținuți financiar de către prințul Albert.Singurii moștenitori sunt Jaques și Gabriella.

foto: Instagram / Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton