Andreea Tonciu, zilnic la spital înainte să plece la Survivor România: "Mi-a apărut ceva pe..."

 Dumitrache Laura
.

Andreea Tonciu a surprins pe toată lumea când a anunțat că va participa la Survivor România 2022. Bruneta se află printre cele 12 vedete din echipa Faimoșilor, iar peste câteva săptămâni va pleca în Republica Dominicană. Cu toate astea, se pare că Andreea Tonciu se confruntă cu probleme de sănătate. În ultima perioadă, fosta asistentă TV a ajuns de mai multe ori la spital. În urmă cu puțin timp, aceasta a cerut ajutorul medicilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea pare să nu mai scape de probleme. Înainte de Revelion, vedeta a ajuns pe mâna medicilor, postând pe rețelele de socializare imagini cu branula în mână. Fosta asistentă TV i-a îngrijorat pe urmăritorii săi din mediul online. Ce se întâmplă cu vedeta?

Andreea Tonciu la spitalAndreea Tonciu la spital

Chiar înainte de Anul Nou, Andreea a stat la perfuzii din cauza unei răceli puternice, iar la câteva zile a ajuns pe mâinile medicilor. Fanii brunetei sunt îngrijorați de starea de sănătate a acesteia, mai ales că în câteva zile va pleca la Survivor România 2022.

Citește și: Cine este Andreea Tonciu de la Survivor România 2022.E rudă cu Anamaria Prodan

Citește și: Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022.Andreea Tonciu și CRBL se află printre concurenți

Citește și: De ce și-a schimbat Anamaria Prodan yala de la vila din Snagov:„I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot'

Citește și: Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea, care a părăsit-o după 8 ani:„Este singurul bărbat pe care îl iubesc'

Andreea Tonciu, din nou la spital

Andreea Tonciu are din nou probleme de sănătate. Bruneta a stat la perfuzii chiar înainte de Anul Nou, iar acum a ajuns pe mâinile medicilor din cauza unei probleme la ochi. Vedeta a împărtășit momentul cu fanii săi din mediul online, așa cum obișnuiește să facă mereu. Recent, bruneta a postta un clip video pe Instagram unde a spus că se află în drum se spital, după ce i-au apărut pete în jurul ochilor. Vedeta a plecat spre oftalmolog, dar și spre dermatolog.

„Aproape sunt bine, m-am vindecat de această răceală, dar încă nu am terminat cu medicii. Acum mă duc la ORL, nu, nu, m-am căpiat. La ORL am fost ieri, acum mă duc la oftalmologie și la dermatologie pentr că mi-a apărut ceva pe pleoapă și sub ochi. Am fost foarte absentă, dar credeți-mă că mi-a fost rău. Am zis că o să înnebunesc. Luna decembrie a fost o lună foartea rea. Am avut răceli peste răceli, probleme de sănătate, extra, de toate.”, a povestit Andreea Tonciu pe Instagram.

Andreea Tonciu, probleme de sănătate înainte de a pleca în Survivor România

În urmă cu o lună, Andreea Tonciu a trecut prin momente cumplite. Pe 23 decembrie, Andreea a aflat că a murit o persoană dragă, astfel că a fost devastat de durere. Imediat după înmormântare, a contactat o răceală gravă, motiv pentru care a stat la perfuzii câteva zile, după care a mers la spital pentru că nu mai putea auzi cu o ureche.

Din fericire, problemele de sănătate au fost rezolvate, dar se pare că au apărut altele noi. Chiar și așa, Andreea Tonciu a anunțat că nu va renunța la competiția din Republica Dominicană, fiind nerăbdătoare să ajungă pe insulă.

Andreea Tonciu, pregătită pentru Survivor România 2022

Andreaa Tonciu s-a pregătit intens pentru Survivor România 2022 și dorește să se apropie de premiul cel mare. Pe lângă exercițiile pe care le face la sală, bruneta s-a apucat de o terapie de vitaminizare care să o ajute pe tot parcursul competiției.

'Mai este foarte puțin până voi pleca în Dominicană. Am întotdeauna grijă de mine. Am venit la clinică pentru o terapie de mega-boost. În ce constă această terapie? Într-o perfuzie cu toate mineralele și cu toate vitaminele. Pentru că am mare, mare nevoie', a spus Andreea Tonciu pe Instastory.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton