Ilinca Vandici, dezvăluiri despre schimbările din noul sezon Bravo, ai stil!: „O să fie fără celebrități. Deja sunt înscrise 700 de persoane”

 Ifrim Georgiana
.

Ilinca Vandici, dezvăluiri despre schimbările din noul sezon Bravo, ai stil! Noul sezon „Bravo, ai stil!' vine cu schimbări majore. Recent, Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de modă, a făcut câteva dezvăluiri despre schimbările care vor avea loc în cel de-al optulea sezon al show-ului de la Kanal D. Se pare că viitoarele concurente nu vor mai fi alese din rândul persoanelor publice, așa cum s-a procedat în ultimele două sezoane. La casting, s-au înscris deja 700 de persoane din toată țara, după cum a susținut chiar gazda emisiunii. Iată ce alte schimbări vor avea loc în următorul sezon!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ilinca Vandici, dezvăluiri despre schimbările din noul sezon Bravo, ai stil! Următorul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!' vine cu o serie de schimbări pentru concurente, dar șși pentru telespectatori. Producătorii nu au anunțat încă când va avea loc debutul show-ului, însă Tibi Clenci, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu rămân în postura de jurați. Concurentele ultimelor două sezoane au fost alese din rândul persoanelor publice din România, Ruxi fiind finalista din cel de-al șaptelea sezon. În mai multe rânduri, telespectatorii au susținut că își doresc ca reality show-ul să revină la formatul primelor ediții, iar concurentele să fie tinere necunoscute încă publicului larg.

bas-9bas-9

Citește și: Rivale de-o viață, Andreea Tonciu și Bianca Rus de la 'Bravo ai stil! Celebrities' au dus conflictul la alt nivel! Se bat în culise pe hairstyliști

Citește și: Andreea Tonciu a cedat psihic la Bravo ai stil! Celebrities. Fetița ei a văzut totul: „Mami, de ce te face ciocănitoare fata aia rea?'

Citește și: Ani Crețu, la un pas de tragedie în luna de miere din Mauritius. Experiența care i-ar putut fi fatală: „Am înlemnit'

Citește și: „Există probabilitatea să-mi fie rupt…”. Dorian Popa s-a afișat în cârje pe Internet. Ce a pățit artistul

Ilinca Vandici, dezvăluiri despre schimbările din noul sezon Bravo, ai stil!

Invitată în emisiunea „Bară la Bară', moderată de Mihai Hînda la Radio Impuls, Ilinca Vandici a făcut câteva dezvăluiri despre cel de-al optulea sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!'. De această dată, concursul nu li se va mai adresa celebrităților de la noi din țară. La castig, s-au înscris deja 700 de persoane, iar alte tinere sunt așteptate să-și încerce norocul și să strălucească în cadrul show-ului de modă.

„Este castingul deschis încă de anul trecut. Acest sezon o să fie fără celebrități, asta înseamnă că orice doamnă și domnișoară care își dorește să strălucească și să fie în lumina reflectoarelor, trebuie să vină să ne cunoască și să se bucure de experiența asta absolut fabuloasă pe care o dă acest show fenomen.(…) Pot să spun așa din casă că deja sunt înscrise 700 de persoane. Castingul încă este deschis', a declarat prezentatoarea emisiunii, potrivit radioimpuls.ro.

„Acum ne întoarcem la început și ne place enorm'

Ilinca Vandici a susținut că noul sezon al emisiunii de modă va reprezenta o reîntoarcere la „rădăcini'. Printre cele mai cunoscute nume din cadrul competiției se numără Cristina Dorobanţu, Silvia Popescu, Andreea Străvoiu, Rux şi Opulenţă (Ruxi), Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Iuliana Doroftei, Alina Ionescu, Denisa Potecaru, Elena Gemini, Marisa Paloma, Larisa Udilă, Emily Burghelea.

 „Este al 8 sezon și vine cu o energie foarte, foarte bună și mi se pare că este un fel de reîntoarcere la rădăcini. În ultimele sezoane au fost cu celebrități, acum ne întoarcem la început și ne place enorm. Sunt atât de multe femei superbe în țara asta cu un potențial fantastic chiar dacă nu sunt pasionate de modă. Moda asta se învață pentru că nici eu nu eram strălucită în modă.

Îmi plăcea să mă îmbrac și să-mi cumpăr haine, dar nu știam mare lucru. Am învățat în timp ce am stat și i-am ascultat pe jurați în fiecare ediție. Am învățat foarte multe lucruri, iar acum îmi este foarte ușor când merg la cumpărături și îmi aleg ce mi se potrivește', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton