Prin ce greutăți a trecut actrița Diana Sar în cariera de model: "Am fost foarte complexată"

 Radulescu Ruxandra
.

Prin ce greutăți a trecut actrița Diana Sar în cariera de model. Diana Sar și-a clădit o carieră frumoasă, atât ca actriță, dar și ca model. Cu toate că s-a bucurat de succes internațional în lumea modei și a prezentat pentru cei mai importanți designeri din afară, începuturile au fost anevoioase pentru talenta Diana Sar. Vedeta a spus care au fost aspectele care au afectat-o cel mai mult, în perioada când a lucrat ca model, și cum a depășit momentele dificile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Prin ce greutăți a trecut actrița Diana Sar în cariera de model. Diana Sar este una dintre cele mai fresh prezențe de pe micile ecrane, ea devenind populară, după ce a jucat în serialul Vlad. Actrița și-a început cariera ca model internațional, grația și rafinamentul ei native fiind extrem de apreciate de marile branduri din afară. Deși are o siluetă perfectă, Diana Sar a recunoscut că au fost destule momente când persoane din domeniul modei au sfătuit-o să slăbească. Vedeta spune că, în prezent, evită să se cântărească, deoarece acea perioadă i-a afectat imaginea de sine.

index-7-4index-7-4

Prin ce greutăți a trecut actrița Diana Sar în cariera de model

Diana Sar este o actriță talentată, dar și un model de succes. Ea și-a început cariera în modelling la 15 ani, iar la 17 ani a câștigat primii bani, în urma unei prezentări la Paris. Diana Sar a mărturisit că a căzut victima standardelor din lumea modei, care impuneau o siluetă nesănătos de suplă.

Mi se părea că sunt prea mare, pentru că uneori trebuia să mai slăbesc pentru cerințele din modă și am fost foarte complexată, foarte mult timp și, uneori, și acum mi se mai declanșează anumite momente în care mi se pare că am șoldurile prea mari și încerc să mă readuc pe linia corectă, pentru că știu că e doar ceva ce a rămas, văd greșit imaginea în oglindă cumva.

Citește și: Actrița Diana Sar, dezvăluiri inedite despre prima ei scenă de amor într-un film: „M-a provocat”

Citește și: Diana Sar recunoaște că ar putea fi atrasă de o persoană de același sex: „Dacă aş întâlni femeia cu care să am o relaţie, nu m-ar interesa ce zice lumea'

Am 56 -57 kilograme, special nu mă mai cântăresc pentru că nu vreau să declanșez din traume din trecut și probleme. Mă uit mai mult la centimetru, într-adevăr, știu că am 65 – 91, îmi doream foarte mult să am mereu 89 și acești doi centimetri mă complexau foarte mult, încă de la 15 ani, dar acum mă bucur că s-au mai relaxat lucrurile și în modă și se merge mai mult către o imagine sănătoasă.„, a declarat Diana Sar, pentru Impact.

Diana Sar, despre propunerile indecente pe care le-a primit în lumea modelling-ului

Diana Sar a relatat că se simte o norocoasă, întrucât nu a avut niciodată parte de propuneri indecente. De asemenea, ea s-a străduit să nu lase sentimentele să intervină în sfera profesională, nici măcar atunci când i-a plăcut de un tânăr fotograf.

Nu m-am lovit niciodată nici ca model, nici ca actriță, am avut mare noroc, nu mi s-a întâmplat niciodată. Mie îmi plăcea de un fotograf și am zis că parcă l-aș invita eu o dată la cafea, dar nu am făcut-o pentru că nu e bine niciodată să amesteci lucrurile, nu prea iese bine, nu.” a mai adăugat Diana Sar pentru sursa citată.

Ce a făcut Diana Sar cu primii bani câștigați din modelling

Diana Sar a spus cât obișnuia să câștige din modelling la începutul carierei. Vedeta a afirmat că, inițial, banii abia îi ajungeau să-și acopere datoriile. La vârsta de 17 ani, ea a avut parte de primul câștig mai serios și atunci a cheltuit cel puțin 500 de euro pe haine.

Bani cât să-mi acopăr și datoriile, de obicei se întâmpla să câștig bani să-mi acopăr datoriile și rămâneam cam pe zero, uneori și pe minus, pe la 17 ani știu că am făcut primii bani mai mulți și i-am spart rău de tot pe haine. Am intrat în magazine, mi-am luat tot ce am vrut.

Eram în Paris când mi-au intrat banii și am cheltuit atât de mult, că, la un moment dat, am vrut să plătesc și îmi arăta cardul că nu mai funcționează și am zis că nu se poate așa ceva. Aveam o limită de 500 de euro sau ceva și am crezut că mi-am cheltuit toți banii, dar era de la limita de 500 de euro să se blocheze.„, a mai povestit Diana Sar.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton