Cum se apără Ilinca Vandici, după ce a fost criticată de feministe: "Am pornit de la ideea greșită că..."

 Dumba Gabriela
.

Ilinca Vandici se apără după ce a fost aspru criticată de feministe, în urma declarațiilor controversate legate de viața ei conjugală. Ilinca Vandici a afirmat că ar ierta orice soțului ei, indiferent ce ar face acesta, iar în online s-a stârnit o adevărată discuție despre toleranța extremă a vedetei Kanal D. Ilinca Vandici revine asupra declarațiilor și face clarificări.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Când Ilinca Vandici a declarat că ar ierta absolut orice soțului ei s-a speculat că în „orice” intră și violența domestică, iar feministele au luat foc. Mii de comentarii au strâns postările făcute pe rețelele de socializare despre afirmațiile vedetei Kanal D, iar imaginea Ilincăi a avut de suferit.

2360057893874082327424126060893499350674858n2360057893874082327424126060893499350674858n

Cum se apără Ilinca Vandici după ce a afirmat că ar ierta orice soțului ei

Ilinca Vandici a recunoscut că a greșit în momentul în care a vorbit despre bărbați, spunând că ar ierta orice soțului ei, inclusiv o infidelitate.

llinca Vandici a vrut să clarifice că nu s-a gândit nicio secundă la a ierta unui bărbat violența, ba chiar că a militat dintotdeauna pentru drepturile femeilor. Realizatoarea de televiziune a spus că trebuia să fie mai atentă la declarațiile pe care le-a făcut în emisiunea „40 de întrebări' prezentată de Denise Rifai.

„După atâția ani de muncă, tot mai învățăm lucruri. Suntem puși în situații care să ne ajute să evoluăm, să fim și mai buni. Asta e una dintre lecțiile pe care le-am învățat în perioada asta.

Cumva, am fost extrem de relaxată în acel podcast. În mediul online lucrurile sunt mai relaxate. Am pornit de la ideea greșită că oamenii mă cunosc de atâta amar de vreme. 

Întotdeauna vorbim din propriile noastre experiențe. Era o discuție ipotetică, ce nu aș putea ierta. În secunda doi, gândul meu a fugit către toate experiențele din relațiile trecute. Am greșit. Trebuia să mai punctez asta încă o dată', a mărturisit Ilinca Vandici la Teo Show.

Citește și: În ce relații a rămas Antonia cu fostul ei soț, Vicenzo Castellano:„Amândoi facem tot ce ține de noi ca să…

Citește și: Met Gala 2022.Vedetele s-au întrecut în ținute spectaculoase

Citește și: Ce este hepatita acută severă care afectează copiii.Ministerul Sănătății, precizări despre cazul de hepatită severă din România

Ilinca Vandici, clarificări după ce a spus că i-ar ierta orice soțului ei

Imaginea Ilincăi Vandici pare a fi compromisă iremediabil! A primit mii de jigniri și a fost aspru criticată inclusiv de persoane publice după afirmațiile pe care le-a făcut.

„Nu vreau să generalizez, să pun reguli, vorbesc strict personal. Cred că o femeie e liberă să facă tot ce își dorește să facă, dar câtă vreme se simte împlinită și confortabil. E dureros. Trăiesc cu niște sentimente dureroase', a adăugat Ilinca.

Ce a declarat Ilinca Vandici despre soțul ei și a stârnit furie în online

„Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa', sunt câteva dintre lucrurile spuse de Ilinca, pe care acum le regretă.

Căsătorită din 2017 cu Andrei Neacșu, Ilinca Vandici a făcut o afirmație controversată cu care nu multe femei sunt de-acord.

„Omenește vorbind, nu există ceva ce ar putea să facă un bărbat și să nu-l iert. Nu există așa ceva. I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea și familia noastră sunt mai presus decât o fufă, două, trei care vin, stau pentru 10-15 minute și pleacă’, a spus vedeta.

Motivul pentru care Ilinca Vandici i-ar ierta orice soțului ei

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai’, de la Kanal D, Ilinca Vandici a explicat de ce a fost atât de categorică în afirmațiile făcute și spune că își menține părerea.

„Vezi tu, teribilista din mine, acum 4 ani, înainte să îl aibă pe Zian, această Ioana dArc, luptătoarea pentru dreptate, dragoste pură, adevărată, ar fi zis: „Nu iert nimic. Nu vreau să iert. Eu dacă nu îi greșesc, el de ce să îmi greșească?’

După ce a apărut Zian, cumva, în mine s-au schimbat foarte multe lucruri și se schimbă în continuare, zi de zi, inclusiv această percepție a relației, a căsătoriei cu Andrei, a vieții în doi, a vieții în trei, alături de Zian.

Nu vreau sa zic asta! I-aș ierta orice pentru că este omul care mi-a oferit tot ceea ce am visat, am așteptat și am sperat că o să mi se întâmple vreodată în viață.

O familie superbă, un băiat de care sunt extrem de mândră, pe care îl cresc cum știu eu cel mai bine în lumea asta, iar pentru asta, da, lui Andrei i-aș ierta absolut orice’, a spus Ilinca Vandici, în emisiunea de la Kanal D. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton