Descoperă cosmeticele românești cu 10 VITAMINE

 Sava Elisabeta
.

O provocare constantă este să găsim acele produse potrivite nevoilor tenului nostru. Trebuie să avem grijă mereu să curățăm tenul, să-l hidratăm, dar în același timp să-i stimulăm aptitudinile naturale de vindecare și regenerare.
Vitaminele sunt unele dintre ingredientele esențiale din produsele de înfrumusețare. Dar cum să le alegem? Sub numele de Complex X, întreaga gamă de 10 vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, C, E și H) de care un ten sănătos are nevoie se regăsește ca ingredient-cheie în toate produsele de îngrijire a feței din portofoliul Remivia Cosmetics, cosmetice destinate tuturor tipurilor de ten și problemelor specifice fiecăruia. Rețetele produselor Remivia sunt realizate de specialiști români cu pes-te 30 ani de experiență în domeniul biochimiei.

Pentru tenul cu probleme de pigmen-tare sunt recomandate Booster-ul și Crema Anti Pete și Cicatrici, produse extrem de eficiente în tratarea petelor pigmentare și preve-nirea reapariției lor.

Acestea hidratează și hrănesc pielea în profunzime, conferind tenului un aspect luminos și catifelat. În ceea ce privește îmbătrânirea tenului, Serul și Crema Revitality Multi Lift au la bază ingrediente vegetale, dezvoltate după o tehnologie inovatoare cu rol de netezire a ridurilor și liniilor fine, de combatere a semnelor de oboseală. Pielea are nevoie de hidratare și de protecție zilnică, iar în acest sens Crema Hidrantantă Revitalizantă și Crema cu protecție solară SPF50 de la Remivia Cosmetics reprezintă o alegere excelentă. Crema hidratantă revitalizantă, este non-grasă și asigură o hidratare profundă a pielii, chiar de la prima utilizare, pe parcursul întregii zile, în timp ce crema hidratantă cu SPF50 combină o gamă inedită de ingrediente, care au rolul de a reda și menține sănătatea pielii, oferind protecție ridicată împotriva razelor UVA și UVB.

În cazul unui ten gras, este recomandată în primul rând o rutină de curățare foarte eficientă ce se poate realiza ușor cu Soluția Micelară. Ulterior, pentru obținerea unui ten mat, luminos și catifelat, specialiștii Remivia recomandă Crema matifiantă antiimperfecțiuni și pori dilatați, cu rol în combaterea efici-entă a sebumului și minimizarea porilor dilatați.Remivia Cosmetics este un brand tânăr, 100% românesc, care s-a lan-sat în 2020 în Craiova, din pasiunea celor doi fondatori, farmaciști de profesie, pentru produse de îngrijire personală de calitate, bazate pe ingre-diente vegetale, sănătoase și sigure.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton