Ilie Năstase neagă despărțirea de Ioana Simion, deși ea a spus că ruptura e definitivă: „Stau cu ea în aceeași casă. De ce să mă împac, când noi doi nu am fost certați?”

 Raiciu Adriana
.

Ilie Năstase neagă despărțirea de Ioana Simion, deși ea a spus că ruptura e definitivă. Ilie Năstase a făcut declarații surprinzătoare, după ce s-a speculat că Ioana Simion ar fi plecat de acasă cu două milioane de euro. După ce au tot apărut acuzații grave la adresa soției sale, cum că ar fi plecat de acasă cu două milioane de euro, Ilie Năstase a reacționat. Ce declarații neașteptate a făcut acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ilie Năstase neagă despărțirea de Ioana Simion, deși ea a spus că ruptura e definitivă. În urmă cu doar câteva zile, Ilie Năstase și Ioana Simion au fost implicați într-un nou scandal. La momentul respectiv, soția tensimenului a fost acuzată că ar fi plecat de acasă cu suma de două milioane de euro.  Având în vedere gravitatea acuzațiilor, aceasta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, susținând că lucrurile s-au desfășurat altfel decât s-a scris în presă. De asemenea, a ținut să sublinieze faptul că relația ei cu fostul sportiv a ajuns la final.

ilie-nastaseilie-nastase

Ilie Năstase a reacționat acum și face primele declarații în scandalul celor două milioane de euro. Fostul tenismen neagă acuzațiile aduse la adresa soției sale. Ba chiar mai mult, acesta susține că nu sunt certați și locuiesc împreună.

Citește și: Ioana Simion a anunțat că s-a despărțit de Ilie Năstase, după scandalul cu banii furați:„Ruptura este definitivă'

Citește și: Ce pensie militară ia Ilie Năstase:„Sunt gata să renunț la ea. Toată lumea sare la gâtul meu’

Citește și: Ilie Năstase, despre divorțul de Ioana, a cincea soție:'Nu mă interesează persoana'

Citește și: Când începe „Survivor România’ 2023. Alex Delea:„Show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalină’

Ilie Năstase neagă despărțirea de Ioana Simion, deși ea a spus că ruptura e definitivă

După scandalul așa zișilor bani furați, Ilie Năstase a reacționat. Fostul tenismen susține că nu este nimic adevărat și relația lui cu Ioana este la fel ca până acum. De asemenea, neagă acuzații la adresa soției sale, în ceea ce privește cele două milioane de euro.

„În acel material în care ați scris ca Ioana mi-a dat florile înapoi vreau să vă zic că doar le-am dus la mașină. Nu le-a refuzat. Eu i-am luat florile soției mele și le-am pus atunci în portbagaj pentru că Ioana trebuia să plece în altă parte, avea de rezolvat unele lucruri. Ce să mă împac cu ea?! Eu stau cu ea împreună în aceeași casă. De ce să mă împac, când noi doi nu am fost certați?

Plus că vreau să mai lămuresc câteva zvonuri, de acum câteva zile, în care se spunea că Ioana a plecat cu două milioane de euro de la mine… Nu înțeleg cine e tâmpitul care citește o astfel de știre cum că Ioana a plecat cu atâția bani de acasă. Dar voi nu vă gândiți că putea să o prindă cineva pe stradă să îi dea în cap să îi caute banii pe care nu îi avea?! Este foarte urât.', a spus Nasty, pentru Click!

Ioana Simion, despre despărțirea de Ilie Năstase

Totodată, după ce a apărut informația această în presă, Ioana Simion a scris un mesaj pe contul său de socializare. Ulterior, a revenit și a spus că relația cu Ilie a ajuns la final și nu se mai poate face nimic.

„De data aceasta nu mai este cale de întoarcere. Ruptura este definitivă. Nu-i mai acord altă șansă. Eu am familie, nu pot trăi astfel!’, a declarat Ioana Năstase.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton