Ilie Năstase, cadou de 250.000 de euro pentru soția lui, Ioana: "Dacă așa avea o baghetă magică, aș face să nu mai fie gelos"

 Laciu Andreea
.

Au trecut mai bine de două săptămâni de când Ioana a fost agresată de soțul ei, Ilie Năstase. Chiar dacă nu s-au calmat încă apele de tot între cei doi, Ilie nu renunță la ideea de a-și împăca soția. Se pare că acum i-a oferit frumoasei brunete un automobil de lux, doar ca să se întoarcă la el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Năstase a povestit că pur și simplu s-a trezit în mijlocul unor serii de palme și a fost un moment în care nici nu a știut dacă va mai ieși vie sau nu din mijlocul bătăii. A sunat la 112 și imediat ce a fost salvată de oamenii legii a plecat la Constanța. Se pare că frumoasa brunetă nu știe nici acum de la ce a pornit, de fapt, tot scandalul.

‘În postura de amantă eu nu prea stau. Fără regrete. Ilie mi-a oferit un cadou, o mașină de 250.000 de euro. O mare bucurie a fost. Nu cred ca e suficient să dovedești iubirea cuiva oferind cadouri. Simt că mă iubește în momentele în care vine să mă împace.

Dacă aș avea o baghetă magică, aș vrea să pot schimba gelozia lui Ilie. Eu consider că sunt ok, știu ce trebuie să fac. Având experiență cu o căsnicie de 20 de ani, știu cum să procedez, a declarat Ioana Năstase la ‘Teo Show.

69161631_221999602110007_1570509728709083136_o69161631_221999602110007_1570509728709083136_o

Ce spune acum Ioana Simion despre apelul la 112

Cu toate că nu le sfătuiește pe femei să accepte o asemenea situație, soția lui Ilie Năstase regretă totuși acel apel făcut la 112. A oferit acum mai multe detalii despre acele clipe de coșmar, prin care a trecut.

‘Femeile să nu accepte agresiunea fizică. Nu știu de ce s-a ajuns aici, nici acum nu realizez ce s-a întâmplat. Eram foarte relaxată. Nu pot să spun că nu sunt dispusă să trec peste asta, peste episodul cu Ilie. Mă mai gândesc.

Regret că am sunat la 112. Nu am depus plângere și nu aveam de gând. Eu știu mai bine ce a fost acolo și am considerat că așa e mai bine pentru mine. Tot ce îmi doresc este liniște, a mai completat Ioana Năstase la Kanal D.

Citește și: De ce a fost Ioana acasă la Ilie Năstase, după ce a fost bătută

Citește și: Lidia Buble, probleme serioase de sănătate: „Am o durere cruntă. E nevoie de antibiotic și injecții’

Citește și: Ce s-a întâmplat în seara în care Ioana a fost bătută de Ilie Năstase

Citește și: Oana Roman a depus actele de divorț. Cum se înțelege acum cu Marius Elisei: „Avem o relație…’

Cum a reacționat Ilie Năstase, după ce s-a aflat de bătaie

Că s-au despărțit de mai multe ori până acum știe toată lumea, însă nimeni nu și-ar fi imaginat ca situația să ajungă în acest punct. Ioana Simion a sunat la 112, pentru că Ilie Năstase ar fi bătut-o. Soția fostului tenismen s-a închis în dormitor de frică și a așteptat ca acesta să se calmeze.

Fostul tenismen a surprins cu cele spuse și susține că nu-și amintește să o fi lovit. Mai mult, fostul soț al lui Brigitte Pastramă spune să fie întrebată actuala lui soție pentru declarații.

„Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…’, a declarat Ilie Năstase pentru ProSport.

Ioana Năstase: „La împăcare mă mai gândesc'

După toate acestea, a apărut o fotografie cu Ioana Năstase având trofeele soțului ei în spate. Mulți au considerat că ea s-ar fi întors deja acasă și că cei doi s-au împăcat, însă Ioana a explicat motivul pentru care a mers acasă.

Soția lui Ilie Năstase spune că stă în continuare la Constanța și a mers acasă doar pentru a lua câteva haine. În ceea ce privește împăcarea, ea susține că încă se mai gândește la acest aspect.

„Am fost doar să-mi iau nişte haine de la el de acasă! De aceea a apărut poza cu mine şi cu trofeele lui în spate. Deocamdată eu m-am întors la Constanţa. Renovez casa mamei, am treabă. La împăcare mă mai gândesc’, a spus Ioana Năstase pentru Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton