Culiță Sterp de la Survivor, mesaj emoționant pentru iubita însărcinată: "În sufletul meu..."

 Dumba Gabriela
.

Zilele trecute, Culiță Sterp de la Survivor a primit șansa de a trimite, dar și de a primi un mesaj de la familie, iar gândul lui s-a îndreptat către iubita însărcinată. Foarte curând, Daniela îl va face tătic și Faimosul este cum nu se poate mai fericit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a fost extrem de emoționat să audă mesajul de la iubita lui, Daniela, dar și să-i transmită ei și restului familiei câteva cuvinte din inimă. Faimosul de la Survivor a mărturisit că nu-și exteriorizează sentimentele și doar el știe ce este în sufletul lui. Chiar și așa, s-a bucurat enorm să ia legătura cu cei dragi, care i-au dat toată puterea de care are nevoie pentru a câștiga, spune el.

GTY1344-1GTY1344-1

„La fel ca si colegii mei, chiar mi-as fi dorit să primesc un mesaj de la familia mea, in special de la iubita mea, pentru ca este insarcinata si mai are putin si naste. Eu sunt o fire care se exteriorizeaza foarte greu, nu prea le arăt lor ce simt, dar în sufletul meu se întâmplă multe chestii.

Și mă bucur totusi ca o sa vorbesc cu prietenii mei, macar asa stiu ca si ea e bine, poate o să îmi spună ceva si de ea și de mama mea, de fratii mei, de cei de acasă. Niciodata nu am fost asa motivat, ca acum. Eu cred că o să câștig, sper să câștigăm și noi toți, ca echipă', este mesajul transmis de Culiță Sterp.

Citește și:

Când a început relația dintre Culiță Sterp de la Survivor și Daniela! A publicat dovada: „Încă era căsătorit”

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp de la Survivor, cu actuala iubită? Ce a dezvăluit cântăreața

Culiță Sterp de la Survivor va fi tată de fată. Cum se simte iubita însărcinată

Ce mesaj i-a transmis Daniela iubitului ei, Culiță Sterp de la Survivor

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță, mai are puțin și naște, iar Faimosul este nerăbdător să devină tătic. Însă, cei de acasă suferă odată cu el când văd câte greutăți are de înfruntat în Republica Dominicană.

'Ce să mai zic, când stau și mă uit la el cum face foamea, aducând puncte în fiecare meci. Puțini, foarte puțini sunt oamenii care ar putea să își păstreze calmul în astfel de situații, să  mai și zâmbească și să cânte la finalul jocului. De asta te iubesc și eu și o țară întreagă',este mesajul plin de iubire transmis de Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp.

Daniela îi duce dorul lui Culiță Sterp

Daniela a povestit fanilor cum se simte în absența iubitului ei, dar și cum evoluează sarcina. Chiar dacă îi lipsește Culiță, tânăra spune că ea a fost cea care l-a încurajat cel mai mult să meargă la Survivor.

„Chiar de când mi-a zis de Survivor, atunci pe loc i-am spus să meargă pentru că, în primul rând, m-am pus în locul lui și în locul meu dacă aș fi avut o propunere de genul ăsta, cu siguranță aș fi acceptat-o! L-am încurajat fără să mă gândesc la mine, sincer, și doar în ultimele două zileam simțit așa cu adevărat că el chiar pleacă și o să îmi fie greu fără el…

Nu a fost simplu, dar eu sunt obișnuită cu schimbările astea, că și eu am stat departe de familie mult timp și cumva mi-am pus în cap că el este acolo, că are oportunitatea asta, are o șansă să zic unică în viață și m-am concentrat pe asta. Mi-a fost greu în primele două nopți, pentru că, atunci când am ajuns acasă mi-am dat seama că nu mai e plecat doar la cântare..și era gol..', a mai adaugat iubita lui Culiță Sterp. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton