Ilie Dumitrescu, mărturisiri fără perdea: „Mi-au plăcut mult femeile!”/ Aventura lui cu soția unui fotbalist a ajuns în tabloidele din Marea Britanie

 Dumba Gabriela
.

La 51 de ani, Ilie Dumitrescu admite că unul dintre cele mai mari vicii ale sale îl reprezintă femeile, iar asta l-a băgat în belele de multe ori. Fostul fotbalist își amintește de aventurile pe care le-a avut pe vremea când juca în Anglia, la Tottenham (1994-1995), răsunătoare fiind cea cu soția unui polițist, care a ajuns chiar și pe prima pagină a tabloidelor din Marea Britanie.

1Letitia-Badea1Letitia-Badea

În tinerețe, Ilie Dumitrescu era foarte curtat de femei și a multe cuceriri printre reprezentantele sexului frumos și peste hotare, memorabilă fiind povestea de dragoste cu soția unui polițist din Londra, de acum 25 de ani. La vremea aceea, s-a creat multă vâlvă în presa britanică pe seama aventurii sale cu tânăra respectivă.

„N-a fost nimic inventat pentru că s-a întâmplat. N-am fost combinat, doar am ieșit cu ea. Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat.

Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață.

În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret', a povestit Ilie Dumitrescu în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu', de la GSP.

Ilie Dumitrescu e tatăl a patru copii, Dani (30 de ani) şi Sică (26 ani), din căsnicia cu Nela, şi Toto (22 ani) şi Mayra Daria (14 ani), din relaţia cu fostul manechin Letiţia Badea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton