Florin Piersic le dă peste nas celor care au spus că este o apariție horror, la 83 de ani: „Eu mă țin de femei, să nu cad!”

 Dumba Gabriela
.

Florin Piersic arată și se simte excelent la cei 83 de ani de care este foarte mândru. Recent, s-a întors din Israel, unde a susținut câteva spectacole și, într-un interviu acordat pentru emisiunea „Agenția VIP', de la Antena Stars, actorul le-a dat peste nas celor care l-au prezentat, nu demult, drept „o apariție horror'.

Florin Piersic și Cătălin MăruțăFlorin Piersic și Cătălin Măruță

„Inventează, nu am avut nimic (probleme de sănătate, n.r.). S-a spus că sunt desfigurat, că arăt rău. Dacă eu sunt apariție horror, vă arăt eu un coleg de-al meu. Eu mă țin de femei, să nu cad. Sunt bine, sunt atât de sănătos, ce mai inventați, măi oameni buni? Vă doresc ca la 83 de ani, cât am eu, să ajungeți și să arătați ca mine. Mă duc la înot, mă plimb, fac multe. Nu joc fotbal, din cauză că nu mai am aceeași condiție fizică, dar îmi place să asist la meciuri', a mărturisit Florin Piersic.

Actorul a depănat amintiri emoționante, la Antena Stars, legate de părinții săi, pe care i-a trimis, în urmă cu mulți ani să viziteze locurile sfinte din Ierusalim. Părinții actorului au intrat într-un magazin unde se vorbea limba română pentru a-i cumpăra fiului lor material pentru o cămașă. Nu mică le-a fost surpriza când au constatat, stând de vorbă cu proprietarul magazinului, că respectivul este un mare fan al lui Florin Piersic. Răspunsul israelianului i-a emoționat: „Sunteți mama lui Florin Piersic?!?! Am plâns cu el, am râs cu el, câte cămăși vreți, atâtea vă dăm!'.

 „Cel mai mare regret al meu ar fi că trece timpul. Sufăr pentru cei care nu mai sunt în jurul meu. Mi-am iubit foarte mult colegii. De fapt, iubit e puțin spus. I-am adorat! Actori, regizori, actrițe, realizatori de televiziune… Îmi place să-i urmăresc și realizez că, încet încet, vine altă generație.', a spus Florin Piersic.

„Recent, m-am întors din Țara Sfântă, unde am avut două spectacole, datorită unei doamne cu care mă știu de 33 de ani. N-am cuvinte să vă spun cât de bine am fost primit acolo și ce s-a întâmplat cu mine, cu mintea mea și cu sufletul meu. Este dificil să mă deplasez spre aceste spectacole ale mele, dar îmi face foarte mare plăcere și mă emoționează primirea pe care mi-o face publicul.', a povestit Florin Piersic într-un interviu la „Agenția VIP'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton