Îl mai ții minte pe Răzvan de la Insula Iubirii? Cum arată și ce mai face acum fostul iubit al lui Cati

 Dumba Gabriela
.

Răzvan de la Insula Iubirii este imposibil de uitat! Fostul iubit al lui Cati a fost unul dintre cei mai controversați concurenți ai celebrului show matrimonial de la Antena 1. Dacă ea s-a căsătorit între timp cu alt bărbat, lui îi place celebritatea și își expune viața privată pe TikTok.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Au trecut patru ani de când a participat la Insula Iubirii cu iubita lui de atunci, Cati. Inițial păreau un cuplu frumos și solid, însă nici nu au început bine filmările că Răzvan și-a dat arama pe față. El și-a îndreptat imediat atenția spre ispite și a încercat să „marcheze” la fiecare dintre ele, iar Cati și-a găsit și ea alinare în brațele unui alt bărbat. Într-un final, au plecat despărțiți de la Insula Iubirii.

imgimg

Ajunși în România, însă, au decis să mai dea o șansă relației lor, dar n-a fost să fie și despărțirea a fost finală. Între timp, ea a găsit un alt bărbat și s-a căsătorit, iar el a ales să fie vedetă pe TikTok.

Devenit consacrat pentru replicile comice din cadrul emisiunii Insula Iubirii, o lungă perioadă de timp, Răzvan a revenit cu forțe proaspete și face furori pe rețelele de socializare.

Răzvan Valentin a devenit imediat viral Pe TikTok și își amuză copios fanii cu filmulețele pe care le postează.

Citește și: De ce au fost certați Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță timp de 10 ani:„Am îngropat securea războiului’

Citește și: De ce au divorțat Oana Zăvoranu și Pepe:„Eu nu l-am mai iubit’

Citește și: Mara Bănică s-a cununat religios.Prima imagine de la nuntă

Răzvan de la Insula Iubirii este tot singur

În urmă cu ceva timp, Răzvan a postat pe contul său de Facebook un mesaj pentru o fostă iubită, în care le-a spus fanilor din mediul online că alege să se retragă din relația cu tânăra. Mai mult decât atât, fostul concurent de la Insula Iubirii părea foarte afectat de problemele pe care le întâmpinase de-a lungul relației.

„Îmi cer mii de scuze, pentru acest mesaj!! Vreau să îți spun că am ales să mă retrag și știu foarte bine că ai simțit asta!! Dar ai conștientizat de la început că nu mai pot sta lânga tine dacă vei greși…

Am ales să mai rămân lângă tine pentru că și tu în unele momente grele din viața mea ai rămas … acum că te-am simtit mai bine, (psihic si moral) am ales să mă retrag!!

Sper că ai învățat să fii puternică și că nu vei mai repeta greșelile din trecut… La fel cum și eu am avut de învățat multe de la tine știu și sunt sigur că și tu ai învatat de la mine să nu mai lași pe nimeni să te calce în picioare!! Maybe in another life!!!”, a scris Răzvan Valentin pe Facebook.

Se pare că, după despărțirea de Cati, toate femeile care au intrat în viața fostului concurent de la Insula Iubirii au ieșit la fel de repede, din moment ce acesta nu și-a găsit nici acum femeia potrivită.

Fanii și-au ridicat un mare semn de întrebare în clipa în care l-au văzut pe Răzvan alături de Naba Salem, însă, în cele din urmă, a reieșit faptul că cei doi sunt doar prieteni, scrie Spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton