Îl mai ții minte pe Dan Helciug? Cum arată și cu ce se ocupă acum: "Pandemia ne-a nenorocit!"

 Dumba Gabriela
.

Dan Helciug este și el unul dintre artiștii grav afectați de pandemie pentru că de mai bine de un an n-a mai avut concerte. Câștigă bani cum poate, folosindu-și vocea în desene animate, însă pentru un ban în plus s-a apucat de pictură. Este hotărât să facă și o expoziție, când se vor ridica restricțiile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dan Helgiuc nu a pictat niciodată în viață până într-o dimineață când s-a trezit dintru-un vis în care era pictor. Visul a fost o adevărată revelație pentru artist, care se pregătește acum să facă o expoziție și speră că până la toamnă restricțiile să-i permită asta. Dacă nu va merge nici asta, are un alt plan pentru a-și suplimenta veniturile.

4-tablou_1_04-tablou_1_0

Am avut o revelație. În urma unui vis pe care l-am avut, mi-am dorit să pictez. În vis pictam. Oricum nu sunt pictor, eu mă manifest artistic în pictură. (…) Nu am pictat nicidată până atunci', a povestit Dan Helciug la Antena Stars.

O să fac o expoziție la toamnă, o expoziție live, o împletire între muzică și pictură. Expoziția va fi și cu vânzare', a mai dezvăluit artistul.

Citește și: Cine este Corina Popescu, de la Șef Sub Acoperire.E directorul general Electrica

Citește și: Cine este Ruslan Cojocaru, de la Șef Sub Acoperire.E proprietarul unui lanț de cafenele

Citește și: Florin Călinescu, dialog amuzant cu Andra, la Românii au Talent:„Ești virgină, ai 12 ani, n-ai rate…’

Ce plan de supraviețuire în pandemie are Dan Helciug

Dan Helciug speră ca restricțiile să fie ridicate în această vară și viața să revină cât de cât la normal. Îi este dor de scenă, de muzică, de fani, însă dacă nu se va întâmpla acest lucru prea curând are un alt plan de supraviețuire.

„Încep activitatea din mai. Se vor ridica restricțiile în mai, iunie. Deja avem cântări bătute în cuie în vara asta și în toamnă. Acum, na, depindem de cum va evolua celebra pandemie. (…) Dacă voi avea interzis dreptul pe viață în zona muzicii, probabil că o să mă reprofilez în zona picturii.

Dacă nu o să meargă cu pictura, o să mă reprofilez la țară, la munca pământului. Am seră acolo, îmi fac o minifermă', a mai declarat artistul.

Din ce trăiește Dan Helciug în pandemie

Dan Helciug s-a speriat, la începutul pandemiei, de lipsa concertelor, dar s-a adaptat din mers și acum a ajuns să se bucure și de puținul pe care îl câștigă, din modestele contracte:

'Câștig bani din dublat voci pentru desene animate, am avut și un film, recent, pentru export, dar pun voci și în reclame, totul însă la limita supraviețuirii. Este telemuncă.

Pandemia asta ne-a nenorocit. Eu n-am aplicat pentru acea indemnizație de la Stat, pentru că n-aș mai putea face nimic, nu mai ai voie să ai contracte, pe perioada plății, nu pot sta chiar degeaba', a spus artistul pentru impact.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton