Cum reacționează zodiile după ce își înșală partenerul

 Mirea Roxana
.

Zodiile după ce își înșală partenerul. În momentul în care unul dintre parteneri înșală, comportamentul acestuia se schimbă. Fiecare zodie care calcă strâmb are o anumită atitudine după ce și-a pus în pericol relația. Cert este că vina îi macină pe toți nativii, doar că în moduri diferite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Zodiile după ce își înșală partenerul – Berbec

Atitudinea pe care o va avea Berbecul în momentul în care își va înșela partenerul de viață este una clasică. Acesta va da vina pe tine pentru că l-ai determinat să te înșele și îți va reproșa tot felul de lucruri. Cu alte cuvinte, Berbecul își va căuta scuze.

Zodiile după ce își înșală partenerul – Taur

În cazul Taurului, avem de-a face cu o altfel de atitudine. Acesta se va simți peste poate de vinovat și te va complși cu daruri și dulciuri pentru a te determina să îl ierți. Ei bine, depinde doar de tine dacă vrei să îi mai acorzi și o a doua șansă.

Citește și Care sunt zodiile compatibile în 2021

Citește și:Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Zodia Taur.Calitățile și defectele nativilor

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii.Compatibilitate garantată

Zodiile după ce își înșală partenerul – Gemeni

În ceea ce-i privește pe Gemeni, avem de-a face cu o altă atitudine tipică. Acești nativi vor încerca să dea vina pe persoana cu care te-a înșelat. Va face tot ce-i va sta în putință pentru a te convinge că este nevinovat.

Zodiile după ce își înșală partenerul – Rac

Racul va avea o atitudine destul de asemănătoare cu cea a Taurului, însă remușcările vor fi mai mari pentru acest nativ după ce te-a înșelat. Racul va începe să plângă și să te implore să nu îl părăsești. Tu știi mai bine dacă vrei să îl ierți sau nu. decizia îți aparține.

Zodiile după ce își înșală partenerul – Leu

În acest caz, ne confruntăm cu o cu totul altfel de atitudine. Chiar dacă l-ai prins asupra faptului, Leul va continua să te mintă și să îți spună că a fost doar o neînțelegere. Însă, tu știi de fapt care este adevărul și nu are cum să te mai păcălească.

Zodiile după ce își înșală partenerul – Fecioară

În momentul în care te-a înșelat, Ferioara va încerca să dea vina pe fosta parteneră sau pe părinții acesteia. De asemenea, se va agăța de orice problemă din trecu pentru a-și justifica fapta. Va apela la arta victimizării pentru a te face să-l ierți.

Zodiile după ce își înșală partenerul – Balanță

Acest nativ va încerca să îți găsească scuze și să arunce vina pe relația pe care o avea cu tine. Va veni cu o poveste lacrimogenă și îți va spune că te-a înșelat pentru că se simțea nesigur.

Zodiile după ce își înșală partenerul – Scorpion

După ce l-ai prins asupra faptului, Scorpionul îți va jura și în genunchi, dacă se poate, că nu îți va mai greși niciodată în acest fel. De asemenea, va continua să îți repede că nu vrea să te piardă și că regret enorm de mult ce ceea ce s-a întâmplat.

Zodiile după ce își înșală partenerul  – Săgetător

În ceea ce-l privește pe Săgetător, situația stă diferit față de alte zodii. Ei bine, acesta va încerca să îți prezinte o explicație complicată. Povestea pe care ți-o va expune pentru a justifica faptul că te-a înșelat nu va avea niciun sens.

Zodiile după ce își înșală partenerul – Capricorn

Reacția Capricornilor este una destul de rară. Acesta îți va răspund ela toate întrebările și își va asuma întreaga vină. Desigur că va regreta că te-a înșelat, însă nu va încerca să îți găsească scuze de prisos pentru ceva pentru care există dovezi concrete, potrivit andreearaicu.ro.

Zodiile după ce își înșală partenerul – Vărsător

Vărsătorul ar face orice să te convingă că nu a greși cu nimic. Ba chiar, își va călca pe inimă și îți va permite să îi verifici apelurile și mesajele din telefon ca să te convingă că nu te minte. Bine, că asta nu este nicio dovadă clară. Cu toții știm că mesajele mai pot fi și șterse.

Zodiile după ce își înșală partenerul – Pești

Vina, ca să vezi, îți aparține, asta cel puțin în concepția acestei zodii. Se va despărți de tine fiindcă ești supărată pe el, iar tu decizi să îl înfrunți și să îi ceri explicații.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton