Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Elena: „Așa este la machedoni, te însori de tănăr”

 Ifrim Georgiana
.

Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Elena. De mai bine de un an, fotbalistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără din Constanța. În decembrie 2022, aceștia și-au oficializat relația și au postat prima fotografie împreună. La început de an, se pare că mijlocașul de la Glasgow Rangers și-a luat inima în dinți și i-a adresat marea întrebare partenerei sale. Un apropiat al familiei Hagi a făcut câteva declarații despre planurile de viitor ale tânărului proaspăt logodit. Iată ce a spus!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Elena. Ianis Hagi și Elena Tănase formează un cuplu de mai bine de un an. Tânăra este de origine aromână și provine dintr-o familie înstărită din Constanța. Cei doi sunt pasionați de călătorii și postează adesea imagini din vacanțele în care merg. Se pare că Elena petrece majoritatea timpului în Scoția, acolo unde actualul ei logodnic evoluează la formația Glasgow Rangers. Tânăra i-a cunoscut deja pe părinții fotbalistului, iar Gheorghe Hagi a aprobat din prima povestea lor de iubire.

ian-9ian-9

În vârstă de 24 de ani, internaționalul român a decis să facă pasul cel mare. În plan profesional, tânărul este foarte aproape de revenirea pe teren, după un an de indisponibilitate. În ianuarie 2022, acesta a trecut printr-o intervenție chirirgicală și a avut parte de o recuperare dificilă, în urma accidentării pe care a suferit-o pe teren.

Citește și: Ianis Hagi și-a prezentat iubita familiei. Cum s-au afișat împreună: „Nu puteam fi mai fericit de atât”

Citește și: Cine este Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi. Tatăl ei este un cunoscut om de afaceri

Citește și: Matei Dima, alias BRomania, a semnat acord de recunoaștere a vinovăției, după ce a condus sub influența alcoolului și a drogurilor, în 2021. Ce amendă uriașă are de plătit

Citește și: „Eram super căzut, îmi vâjâia capul, am crezut că rămân mort acolo'. Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale, la America Express

Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Elena

La începutul acestui an, fiul lui Gică Hagi i-a adresat marea întrebare partenerei sale. Ianis i-a oferit Elenei un inel cu diamant și a organizat o masă la care au participat cele două familii, așa cum este obiceiul la machidoni. Potrivit unei surse apropiate, se pare că tânărului îi încolțise în minte ideea de a se așeza la casa lui de ceva vreme.

„Așa este la machedoni, te însori de tănăr. Elena deja stă majoritatea timpului la el în Scoția, familiile se cunosc de atâția ani și se înțeleg bine. De ce să nu facă pasul de acum? Așa-i tradiția la noi, de ce să stea în concubinaj până la 30 de ani? Ei sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber.

Ianis nu este genul de băiat care să umble din floare în floare, cum sunt tinerii fotbaliști din generația asta ciudată. Lui îi place liniștea, stabilitatea, să se simtă iubit. El vrea să se însoare, nu să umble brambura. Așa a văzut la el în casă, părinții lui sunt foarte uniți și se respectă mult. În plus, Gică (n.r: Hagi) i-a spus lui fi-su de când era mic că nimic nu omoară mai tare talentul decât viața extrasportivă', a declarat un apropiat al familiei Hagi, pentru playsport.ro.

„Băiatul ăsta nu umblă prin cluburi'

Aceeași sursă a susținut că Ianis Hagi este adeptul stabilității și are un program destul de bine organizat. Se pare că cererea în căsătorie a produs multă bucurie în rândul celor două familii, având în vedere că fotbalistul și Elena sunt compatibili din toate punctele de vedere.

„Băiatul ăsta nu umblă prin cluburi, nu îi place. El preferă să călătorească, să cunoască alte locuri și culturi. Îi place să mânânce la restaurante bune, iar seara se uită la un film, la un documentar, și se culcă devreme. E total atipic pentru tineretul zilelor noastre. Ianis și Elena au același nivel social, financiar, sunt amandoi machedoni și se respectă tradiția. Toată lumea e încântată', a adăugat acesta.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton