A murit Annie Wersching, actrița din serialele "24" și "Jurnalele Vampirilor": „Inima mea este distrusă”. Avea doar 45 de ani

 Dumba Gabriela
.

A murit Annie Wersching, actrița din serialele „24” și „Jurnalele Vampirilor”. Actrița Annie Wersching a murit la vârsta de 45 de ani. Annie Wersching era cunoscută pentru rolul agentului FBI Renee Walker din serialul „24” și a jucat în producții americane renumite cum ar fi „Bosch', „Jurnalele Vampirilor” și „Timeless'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

A murit Annie Wersching, actrița din serialele „24” și „Jurnalele Vampirilor”. Actrița Annie Wersching s-a stins din viață din cauza cancerului, duminică dimineață, a declarat pentru CNN Craig Schneider, publicistul ei, Craig Schneider. Annie a dus o luptă grea cu cancerul, timp de doi ani, însă, din păcate, nu a reușit să învingă boala.

Cirque du Soleil ‘Volta’ premiere, Arrivals, Los Angeles, USA – 21 Jan 2020Cirque du Soleil ‘Volta’ premiere, Arrivals, Los Angeles, USA – 21 Jan 2020

A murit Annie Wersching, actrița din serialele „24” și „Jurnalele Vampirilor”

Actrița Annie Wersching a fost diagnosticată cu cancer în anul 2020, dar a continuat să lucreze în ciuda problemelor de sănătate.

„Există o gaură în sufletul acestei familii astăzi. Dar ea ne-a lăsat instrumentele necesare ca să-l umplem. Ea a găsit minunea în cel mai simplu moment. Nu avea nevoie de muzică pentru a dansa. Ea ne-a învățat să nu așteptăm ca aventura să te găsească: „Du-te și găsește-o. Este peste tot”. Și o vom găsi.', a afirmat soțul lui Werching, Stephen Full, conform CNN.

Jon Cassar, regizorul și producătorul executiv al serialului 24, a adus, de asemenea, un omagiu:

„Inima mea este frântă în mai multe bucăți decât pot număra. Annie a venit în lumea mea cu o inimă deschisă și un zâmbet contagios. Arborând un asemenea talent, mi-a tăiat respirația. Annie a devenit mai mult decât o colegă de muncă, a devenit o adevărată prietenă pentru mine, familia mea și pentru fiecare membru al distribuției și al echipei care a lucrat cu ea. Le va lipsi cu adevărat, atât lor, cât și fanilor cu care își găsea mereu timp să interacționeze. Annie, îți vom simți lipsa, ți-ai lăsat amprenta și suntem cu toții mai buni pentru asta.

Citește și: Ana-Maria Barnoschi se mărită. Cum arată inelul de logodnă: „Mie mi se pare perfect!'

Citește și: „Mi s-a explicat că nu trebuie bătută rău, ci doar cât să o sperie’. Dana Rogoz a răbufnit la adresa părinților care au sfătuit să-și lovească fiica, pentru a nu mai purta scutec

Citește și: Câți bani primește lunar Larisa Iordache de la statul român. De ce s-a retras din gimnastică: „24 din 24 stăteam stresată şi…’

Cine a fost Annie Wersching

Wersching s-a născut și a fost crescută în St. Louis de părinții Sandy și Frank. Primul ei rol important a fost cel al Ameliei Joffe în serialul General Hospital.

Annie Wersching a fost și vocea lui Tess în jocul video „The Last of Us”. Neil Druckmann, directorul de creație al noului serial HBO Max „The Last of Us” a scris pe Twitter despre decesul lui Wesching:

„Tocmai am aflat că draga mea prietenă, Annie Wersching, a murit. Am pierdut o artistă și un om frumos. Inima mea este distrusă. Gândurile sunt alături de cei dragi ei”.

Wersching a avut roluri în drame de-a lungul anilor ’80 și până în anii 2010. În 2007, ea a jucat rolul Ameliei Joffe în lunga telenovelă ABC „General Hospital”.

A devenit celebră în 2008, când a interpretat-o pe agenta FBI Renee Walker în serialul de succes al Fox „24”, jucând alături de Kiefer Sutherland pe parcursul celui de-al șaptelea și al optulea sezon.

De asemenea, a jucat și în serialul „Bosch” din 2014 de pe Amazon Prime și în serialul „The Vampire Diaries” de pe CW. Ea a interpretat-o și pe regina Borg în „Star Trek Picard” în 2022.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton