Ianca, fiica lui Răzvan Simion, a absolvit liceul. Prezentatorul TV a lipsit de la festivitate

 Ifrim Georgiana
.

Ianca, fiica lui Răzvan Simion, a absolvit liceul și a publicat mai multe imagini de la festivitatea de încheiere. Tânăra de 18 ani a fost elevă în cadrul Liceului Teoretic Giroc, din Timișoara, acolo unde locuieșște cu mama și fratele ei. În continuare, fiica prezentatorului de la Antena 1 visează să studieze la o universitate din străinătate, domeniul pentru care optează fiind psihologia. Iată primele imagini de la ceremonia de absolvire a Iancăi Simion!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Din mariajul cu Diana Simion, Răzvan Simion are doi copii, pe Tudor (14 ani) și Ianca (18 ani). După separarea celor doi, Diana Simion și copiii s-au mutat în Timișoara, acolo unde fosta soție a prezentatorului TV și-a construit o vilă impresionantă. Ianca, fiica lor, a aboslvit liceul și plănuiește să-și continue studiile la o facultate din străinătate. Tânăra este pasionată de psihologie, ea însăși mărturisind că vrea să „creeze legături cu oameni'.

ian10ian10

Ianca Simion, fiica prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani', nu este străină de lumina reflectoarelor. În toamna anului trecut, a participat la emisiunea „iUmor' și a susținut un număr de roast „sentimental', emoționându-și până la lacrimi tatăl, care se afla la masa juraților. În încheierea numărului, aceasta a spus: „Știu cum arată Moș Crăciun. E înalt, cu ochii blânzi și are un defect profesional. Vine a miezul nopții și spune Neatza'.

Citește și: Ianca, fiica lui Răzvan Simion, vrea să facă facultateaîn străinătate: „Îmi doresc foarte mult să ajut oamenii”

Citește și: Legătura neștiută dintre fiica lui Ștefan Bănică și cea a lui Răzvan Simion. Cum au fost surprinse Violeta și Ianca

Citește și: Cați bani a câștigat Carmen Grebenișan la Survivor 2023. Suma e mai mare decât premiul lui Dan Ursa

Citește și: Mădălina Ghenea i-a transmis un mesaj de dragoste lui Grigor Dimitrov, după victoria de la Lyon: „Sunt mândră…”

Ianca, fiica lui Răzvan Simion, a absolvit liceul

Pe contul personal de Instagram, Ianca Simion a publicat mai multe fotografii și filmulețe de la festivitatea de absolvire a liceului. Tânăra a studiat la Liceului Teoretic Giroc din Timișoara, acolo unde s-a mutat după separarea părinților. Ceremonia a avut loc în amfiteatrul Universității de Vest, iar proaspăta absolventă s-a fotografiat cu toca pe cap, înconjurată de colegii ei.

De altfel, Ianca Simion a publicat și un videoclip din timpul pregătirilor pentru acest moment. Tânăra a optat pentru un machiaj natural, iar părul și l-a aranjat în bucle lejer. Răzvan Simion nu apare în imaginile publicate de acesta, căci se află în București în aceste momente.

Fiica lui Răzvan Simion vrea să devină psiholog

Chiar înainte de a absolvi liceul, Ianca Simion spunea că-și dorește să facă facultatea în străinătate, psihologia fiind domeniul care o interesează. Răzvan Simion spunea că fiica lui este atașată de Spania, țară în care ar vrea să-și continue studiile, însă a recunoscut că Ianca este nehotărâtă, iar decizia nu este bătută în cuie.

„Vreau să studiez în afară, mă gândeam psihologie. (…) Eu vreau să ajut, asta îmi doresc foarte mult și să creez legături cu oamenii. (…) Acum am terminat Școala de Șoferi, trebuie să dau examenul. De curând chiar mă gândeam la o mașinuță, dar transportul în comun e cu totul diferit față de ce e la noi', a spus tânăra, la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton