Adda și Cătălin Rizea au împlinit 7 ani de căsnicie. Soțul artistei a uitat de aniversarea lor: „Adevărul e că și eu...”

 Ifrim Georgiana
.

Adda și Cătălin Rizea formează un cuplu de aproximativ 9 ani și s-au căsătorit în vara anului 2016. Artista și soțul ei au împreună un băiețel, pe nume Alexandru, care a venit pe lume în acelați an în care cei doi și-au unit destinele. Astăzi, 26 mai, cântăreața și tatăl copilului ei sărbătoresc 7 ani de căsnicie, iar Adda a publicat dialogul care a avut loc între ei, cu ocazia acestu moment special. Dialogul a devenit viral pe rețelele de socializare, mai ales că soțul acesteia, Cătălin Rizea, a uitat complet de aniversarea lor. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Rizea și Adda formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz, după cum s-a observat și atunci când au fost participanți în emisiunile „Asia Express', „Poftiți pe la noi, Poftiți prin țară' sau „Chefi la cuțite'. Din anul 2016, cei doi sunt părinții unui băiețel și au afirmat, în mai multe rânduri, că și-ar dori să-și mărească familia. Astăzi, cuplul Cătălin Rizea- Ada a împlinit 7 ani de căsnicie, iar artista a publicat o conversație care a avut loc între ei.

d9d9

În februarie 2022, Adda a dezvăluit că a fost diagnosticată cu boala Lyme, după mai bine de un an în care a primit diagnostice greșite. Artista a fost suspusă unui tratament dureros și nu a încheiat încă procesul de vindecare. În tot acest timp, soțul acesteia i-a fost alături și a sprijinit-o, mai ales că artista a decis să se retragă temporar de pe scenă.

Citește și: Adda a luat măsuri stricte pentru fiul ei, după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme: „Sunt traumatizată, la urgențe e plin de copii mușcati”

Citește și: „E o frică permanentă, fac terapie”. Adda a rămas cu sechele după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme. Ce o sperie cel mai mult

Citește și: De ce s-a certat Ramona Păuleanu cu o casieriță, în supermarket: „Am fost șocată de dialog, nesimțire, atitudine…”

Citește și: Concertul lui Robbie Williams din Piața Constituției se amână pentru august. Jason Derulo se adaugă lineup-ului festivalului

Adda și Cătălin Rizea au împlinit 7 ani de căsnicie

Pe rețelele de socializare, Adda a anunțat că a împlinit 7 ani de căsnicie cu Cătălin Rizea și a redat dialogul pe care l-au avut chiar la miezul nopții. Se pare că soțul artistei a uitat complet de aniversarea lor, la fel cum i se întâmplase și Addei, până atunci când a sunat-o mama ei și a felicitat-o pentru împlinirea a șapte ani de mariaj.

„Aseară la 00:00 l-am sunat. Era pe autostradă.

– Ce faci, baby?

– Uite, pe drum.

– La mulți ani!

– La mulți ani?!

– Știi ce făceam acum 7 ani pe 26 Mai?

– Acum 7 ani?? Ce e pe 26 mai?

– Haaai, gândește-te!

– Aaaa….la mulți ani… 26 mai..7 ani… nu știu.

– Ne căsătoreaaaam, cap de bambus!

– Aaaaaa, la mulți ani iubireee! Te iubesc! Am uitat!

Adevăru e că și eu am uitat, mi-a amintit mama aseară când mi-a zis la mulți ani' în avans. Hai să fie încă 100! Te iubesc'”, a scris Adda pe rețelele de socializare.

Cum s-au cunoscut Adda și Cătălin Rizea

Adda și Cătălin Rizea s-au întâlnit întâmplător, în vara anului 2014. La acea vreme, cei doi se aflau pe litoralul românesc, iar cererea ăn căsătorie a venit la numai jumătate de an după ce s-au cunoscut.

„La mare, întâmplător, pe plajă. Eu terminasem un concert, un prieten de-al lui voia să o combine pe o prietenă de-a mea, și am ajuns să ne combinăm noi. Nu atunci imediat, după câteva zile. Noi ne-am cunoscut în iulie 2014, și ne-am căsătorit în 30 iulie 2016. Dar m-a cerut după vreo șase luni.', a povestit Adda, în podcast-ul moderat de Cătălin Măruță pe YouTube.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton