Iana Novac, reacție după ce a fost acuzată că i-a luat locul Irinei Nicolae în trupa A.S.I.A: „Nu ne cunoaștem. Nu a fost nimic premeditat”

 Ifrim Georgiana
.

Iana Novac, reacție după ce a fost acuzată că i-a luat locul Irinei Nicolae în trupa A.S.I.A. Reuniunea trupei A.S.I.A a stârnit un val de controverse și speculații în spațiul public, după ce Irina Nicolae a susținut că a fost exclusă din grupul muzical. Următorul concert al formației va avea loc în primăvara acestui an, iar pe scenă vor fi prezente Anca Neacșu, Sorana, Iana Novac și Anemona Niculescu. Acuzată că i-ar fi luat locul Irinei Nicolae, Iana Novac a făcut o serie de declarații referitoare la relația dintre ele, susținând că nu o cunoaște pe artistă și că nu a avut nicio putere de decizie privind formula în care trupa A.S.I.A se relansează pe piața muzicală din România. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Iana Novac, reacție după ce a fost acuzată că i-a luat locul Irinei Nicolae în trupa A.S.I.A. Relansarea cunoscutei formației a stârnit nostalgie în rândul fanilor, dar și o serie de controverse. Irina Nicolae a susținut că nu a fost invitată la următorul concert al trupei A.S.I.A și a răbufnit în spațiul public. Deși nu va fi pe scenă alături de Anca Neacșu, Sorana, Iana Novac și Anemona Niculescu, artista va fi prezentă la concertul care va avea loc la Sala Palatului, în calitate de spectator. Recent, Iana Novac a ținut să pună capăt speculațiilor legate de reuniunea trupei A.S.I.A, mărturisind că nu o cunoaște personal pe Irina Nicolae și că nu are nimic de împărțit cu ea.

ian4ian4

Iana Novac a ținut să sublinieze că nu i-a luat locul Irinei Nicolae în trupa A.S.I.A, ci a devenit membră a grupului muzical abia atunci când artista a decis să plece. De asemenea, aceasta spune că toate deciziile organizatorice aparțin impresarilor lor, iar excluderea Irinei Nicolae nu a fost o acțiune premeditată.

Citește și: Câți bani câștigă trupa ASIA, pentru un concert de 45 de minute: „Nu pot funcționa fără acest onorariu minim”

Citește și: Mihai Constantinescu şi Gigi Gheorghiu au avut o trupă, alături de iubitele lor Anastasia Lazariuc şi Anca Ţurcaşiu / Legătura neştiută dintre cei doi artişti, dincolo de scenă

Citește și: „Toxicitatea poate veni din multe părți. Faptul că l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile'. Oana Matache, primele declarații despre divorț, după ce și-a oficializat relația cu noul iubit

Citește și: Cum se înțelege Giani Kiriță cu iubita lui tinerică. Secretul relației lor: „Am depășit etapa aceea. Asta este cel mai important' / EXCLUSIV

Iana Novac, reacție după ce a fost acuzată că i-a luat locul Irinei Nicolae în trupa A.S.I.A

Iana Novac a pus capăt speculațiilor legate de reuniunea trupei A.S.I.A și recunoaște că nu o cunoaște pe Irina Nicolae, care s-a mutat în Budapesta în urmă cu câțiva ani. Soprana își dorește s-o întâlnească pe colega ei de breaslă și spune că o admiră pentru calitățile sale vocale.

„Nu mă cunosc cu Irina, nu! Eu am admirat-o foarte mult întotdeauna, am cântat în locul ei. Ea a plecat din trupă, eu am venit în locul ei și atunci am intrat în studio și a trebuit să imprim toate bucățelele unde ea cânta. Am ascultat foarte mult vocea ei, îmi place foarte mult prezența, vocea, tot. Dar nu ne cunoaștem! Ea a plecat la Budapesta, nu ne-am intersectat pur și simplu! Mi-ar plăcea foarte mult să o cunosc!' a declarat Iana Novac, potrivit unica.ro.

„Nu a fost nimic premeditat, nu a fost nicio răutate la mijloc'

Iana Novac susține că excluderea Irinei Nicolae din trupa A.S.I.A nu a fost un gest premeditat sau făcut din răutate. Potrivit spuselor acesteia, deciziile organizatorice sunt luate de impresarii lor.

„Eu nu aveam nicio putere de a face eu invitații la spectacolul acesta, fiindcă acest spectacol nu este produs de mine. Acest spectacol este produs de impresarii noștri, ei sunt fondatorii trupei, ei dețin brand-ul A.S.I.A., atenție! Și tot ei decid cine trebuie să fie în formulă. (…) Alegerea a fost cred că după un plan divin, fiindcă fetele care au răspuns pozitiv de a veni la mine în spectacol, tot acele fete au și rămas în trupă.

Practic, noi am dus mai departe cu acele fete care și-au dorit să facă parte din trupa A.S.I.A. Nu a fost nimic premeditat, nu a fost nicio răutate la mijloc, nu ne stă în caracter în general să facem așa ceva. Colegele mele sunt niște fete extraordinare!' a adăugat artista, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton