Prin ce a trecut Feli după despărțirea de tatăl fetiței sale: „Am avut o perioadă extrem de grea”. Motivul pentru care a luat o pauză de la carieră

 Calin Maria Bianca
.

Prin ce a trecut Feli după despărțirea de tatăl fetiței sale. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu trei luni, s-a aflat faptul că îndrăgita artistă și tatăl fiicei sale au decis să meargă pe drumuri separate. Cântăreața a declarat pe atunci că nu se mai înțelegeau și așa este mai bine pentru amândoi. Totuși, acum a recunoscut că a trecut printr-o perioadă foarte grea, astfel că așa se explică și dispariția ei din domeniul muzical de mai bine de șase luni. Iată ce anunț a făcut recent!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Prin ce a trecut Feli după despărțirea de tatăl fetiței sale. Feli Donose este deseori văzută cu zâmbetul pe buze și plină de viață. Ei bine însă, se pare că în spatele acestor stări, se afla, de fapt, și foarte multă suferință. Artista a decis să țină totul pentru ea o perioadă de timp. Nu doar stările prin care a trecut le-a ascuns până acum, ci și despărțirea de tatăl fiicei sale a dezvăluit-o la ceva timp după ce se întamplase nefericitul eveniment.

feli-9feli-9

Feli Donose nu mai putea să se ascundă de fanii și urmăritorii ei și nici nu își mai dorea să se afunde în stările triste, care i-au dat și un blocaj creativ. Fără să mai stea pe gânduri, și-a găsit puterea de a compune și de a merge din nou în studio. Apoi, cu zâmbetul pe buze, le-a spus celor ce o iubesc și îndrăgesc că a revenit cu o mare surpriză. De asemenea, nu a ezitat și s-a confesat în fața lor.

Citește și:Feli Donose s-a despărțit de Cătălin, tatăl fetiței sale: „Nu ne-am mai potrivit”

Citește și: Cum arată mama lui Feli Donose: „Când vine buni în vizită”

Citește și: Emil Rengle, adevărul despre relația cu Alexandra Stan: „Femeia aceasta mi-a schimbat viața, mi-a dat aripi”

Citește și: Cum arată fiica cea mică a Ralucăi Pastramă, la 8 luni. Fosta soție a lui Pepe, imagini emoționante cu Maryam: „Boticul meu grăsan”

Prin ce a trecut Feli după despărțirea de tatăl fetiței sale

Feli Donose s-a confesat în fața fanilor și le-a dezvăluit că nu a trecut deloc printr-o perioadă prea bună, Divorțul de tatăl fiicei sale a afectat-o într-o anumită măsură, astfel că o perioadă de timp sa văzut nevoită să facă o pauză privind cariera, fiindcă nu avea deloc creativitate. Din fericire însă, a trecut peste cele mai grele momente din viața ei, iar acum are puterea să zâmbească din nou și să facă ceea ce îi place cel mai mult.

„Am avut o perioadă extrem de grea. Perioadă care, atunci când am dat să fug… m-a aruncat exact în mijlocul inimii mele. Nu mi s-a întâmplat niciodată să am un blocaj creativ atât de puternic. Îmi doream să scriu. Îmi doream să dau afară prin cântec sentimentele mele pentru că sunt reale. Pentru că știu că muzica scrisă din povești adevărate poate vindecă sufletul celui care o ascultă. Și ce împlinire mai mare pentru un artist decât asta? Să știi că muzică ta face cuiva bine… După o pauză totală din august, în ianuarie am scris prima piesă', a spus Feli Donose în mediul online.

Feli Donose: 'Mi s-a întâmplat să uit cât de puternică sunt'

Mai mult decât atât, Feli și-a deschis inima din nou și a făcut o melodie prin care își cântă 'durerea', sentimentele și stările prin care a trecut de-a lungul acestor luni deloc plăcute din viața ei. Fanii sunt nerăbdători să audă versiunea piesei în care, frumoasa artistă și-a transpus propria ei viață. Ei bine, nu a omis să vorbească și despre iubirea de sine, pe care a regăsit-o și o simte în aceste momente.

'Toate versiunile de Felicia dansează în viața mea de zi cu zi cu aceeași intensitate cu care dansau probabil și înainte să vin pe Pământ. Uneori mi se întâmplă să uit cât de puternică sunt. Apoi, din mândrie, am impresia că Felicia cea puternică ar trebui să fie un fel de Xena. Sufletul meu știe că eu nu am răutate și o aduce la suprafață imediat pe Felicia care știe că omul în străfunduri e unul bun. Și atunci începe dorința mea de iertare. De a ierta, de a mă ierta și de a fi blândă cu mine. Gânduri…(…) Totuși fel și fel de trăiri și experiențe ale vieții mele de până acum m-au făcut și mai mult să îmi doresc iertarea și iubirea asta de Sine despre care scriu toate cărțile pentru suflet.

Feli Donose a mers la psiholog

Printre mărturisirile sale din mediul online, Feli Donose a dezvăluit și faptul că face terapie cu un psiholog. Artista a explicat că a pus în practică o parte din ceea ce a învățat și că se simte foarte bine. De asemenea, susține că a făcut primul pas în vindecarea sa și spre iubirea de sine, astfel că vede lucrurile altfel acum, aflându-se în drumul spre propria fericire.

Cred că, fără să îmi dau seama, am făcut ce mi s-a promis într-o ședință de terapie cu psihologa mea: Am trecut de primul minut parcurs pe drumul spre iubirea pentru mine. Multe ploi și ceva furtună probabil o să mai prind până la cel mai cald soare. Dar am făcut primul pas? Aș zice că da. Vi-l cânt în martie. Vă pup din lumea mea!', a continuat Feli Donose în mediul online.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton