Hilaria Baldwin – Prima fotografie cu soţia lui Alec Baldwin însărcinată a 3-a oară

 Florentina Liutic
.

Anul acesta, Hilaria Baldwin, soţia actorului Alec Baldwin, va aduce pe lume cel de-al 3-lea copil al cuplului. Pentru Hilaria, profesoară de yoga, este a 3-a sarcină în 3 ani, iar vedeta radiază de fericire şi de această dată.

 

hilaria

 

De fiecare dată, ea a reuşit să se simtă minunat pe parcursul sarcinii, având un stil de viaţa sănătos şi foarte activ.

 

Cu o alimentaţie foarte sănătoasă şi multă mişcare, Hilaria a dovedit că sarcina este cea mai frumoasă perioadă din viaţa unei femei.

 

'Fiind al treilea copil în trei ani, cred cu tărie că trupurile noastre sunt cu adevărat uimitoare, iar noi ar trebui să le apreciem, în loc să fim rușinate sau să ne ascundem până când kilogramele acumulate pe timpul sarcinii dispar', a scris Hilaria pe Instagram unde a postat o fotografie în care apare doar în sutien şi slip, lăsând astfel la vedere burtica de gravidă.

 

„Fiecare sarcină este diferită, aşa că o să vedem ce se va întâmpla de data aceasta', a continuat Hilaria care urmează să aducă pe lume un băieţel şi care le va împărtăşi fanilor săi şi această experienţă aşa cum a făcut şi la celelalte două sarcini.

 

Hilaria şi Alec Baldwin mai au împreuna o fetiţa, Carmen, în vârstă de 2 ani şi jumătate, şi un băieţel, Rafael, de 9 luni.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton