(P) În premieră, turism all inclusive în Deltă

 Florentina Liutic
.

Inclusă în Patrimoniul UNESCO încă din 1991, Delta Dunării este de departe una dintre cele mai importante atracţii din România. Turiștii dornici să descopere acest paradis pot beneficia de sejururi all inclusive extrem de tentante.

 

viva.Delta pentru toti romanii1

 

Descoperă și tu Delta Dunării profitând de cele mai bune tarife! Pentru un sejur de 4 nopți de cazare cu all inclusive, transport cu autocarul și transferul cu barca, prețurile încep de la 669 de lei/persoană. Pachetul Delta pentru toți românii este o noutate pe piața de turism, iar oferta este valabilă pentru rezervări până la 31 martie 2016. Conceptul all-inclusive înseamnă că mesele sunt tip bufet suedez și că anumite băuturi pot fi servite pe tot parcursul zilei (apa, berea, vinul, sucurile acidulate și cafeaua la dozator).

 

Locuri binecuvântate, apreciate la nivel mondial

Cea mai bine conservată dintre Deltele Europei, Delta Dunării şi-a primit aprecierea internaţională încă din anul 1991, când a fost inclusă în patrimoniul mondial UNESCO. Parcul Naţional te aşteaptă cu lacuri întinse pe care poţi face plimbări romantice cu barca și în care trăiesc circa 130 de specii de peşti. Pădurile luxuriante adăpostesc un număr impresionant de specii de plante şi copaci, în jur de 2400 de insecte şi peste 350 de specii de păsări.

 

Una dintre cele mai importante păduri din Deltă este Caraorman, poziţionată în sudul braţului Sulina, și a fost rescunoscută drept un monument al naturii încă din anul 1940. Aici vei găsi cel mai mare stejar din Deltă denumit 'Stejarul Îngenunchiat', cu o circumferinţă de patru metri şi venerabila vârstă de aproximativ 400 de ani.

 

Bucurii autentic româneşti

 

Hotelul Gulliver Delta Resort 3*, amplasat într-un spaţiu magic în perfectă armonie cu natura, reprezintă locul ideal de unde poţi porni în aventuri interesante, având acces atât spre canalul Uzlina, cât şi spre brațul Sfântul Gheorghe, şi la fel de bine, este locul unde te vei întoarce să te relaxezi după o zi epuizantă.

 

Poţi opta pentru relaxare la piscina din mijlocul salciilor, care îţi oferă senzaţia că te-ai afla într-o oază sălbătică, sau te poţi angaja la o partidă de pescuit în grădina resortului, special amenajată pentru împătimiţii acestui sport. Iar despre deliciile tradițional pescărești, restaurantul hotelului îţi oferă cele mai gustoase preparate, din care nu lipsește borșul de pește, icrele de crab sau scrumbia la grătar.

 

de Geanina Ichim

 

Delta Dunării pentru toți românii http://www.gullivertours.ro/vacante-in-delta-pentru-toti-romanii-hotel-gulliver-delta-resort-3-uzlina-delta-dunarii-P328411

 

Hotel Gulliver Delta Resort 3*- de la 669 lei/persoană, 4 nopți de cazare cu all inclusive, transport cu autocarul, transfer cu barca Murighiol-Uzlina. *Ofertă valabilă până la 31.03.2016. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021 794 75 07.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton