Hayden Panettiere - Într-o rochie a unui designer român la Premiile Emmy

 Florentina Liutic
.

Hayden Panettiere, eroina din Nashville', a avut o apariţie extrem de frumoasă pe covorul roşu de la Nokia Theatre unde s-a desfăşurat cea de-a 66-a ediţie a Premiilor Emmy.

 

Hayden Panettiere2

 

În vârstă de 25 de ani, Hayden formează un cuplu cu boxerul Wladimir Klitschko şi este însărcinată cu primul lor copil. Actriţa a purtat o rochie strălucitoare, foarte decoltată, semnată Lorena Sârbu, un designer român ale cărui creaţii sunt foarte apreciate în Cetatea Filmului.

 

Rochia, cu care s-a plasat în topul Celor mai frumoase ţinute de la Emmy realizat de diverse site-uri,  i-a scos în evidenţă sarcina avansată, iar Hayden a profitat de această ocazie pentru a dezvălui sexul bebeluşului. Sunt foarte entuziasmată. Abia aştept să o aduc pe lume', a mărturisit ea, anunţând astfel că urmează să aibă o fetiţă.

 

Hayden-Pannetiere1

 

Hayden i-a declarat, de asemenea, Giulianei Rancic de la E! News ce planuri are pentru următoarea perioadă: shopping-ul şi decorarea casei astfel încât să creeze un mediu potrivit pentru copil.

 

 

Foto: Hepta, Northfoto

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton