Glamour Beauty Awards: votează-ți preferații!

 Florentina Liutic
.

Vino să descoperim împreună care sunt cele mai bune produse de beauty ale anului!

 

GLAMOUR-Beauty-Awards-1-370x555

 

Pe 25 ianuarie am pornit maratonul unei noi ediții GLAMOUR Beauty Awards, concurs care are loc în țări precum Germania, Mexic și Statele Unite ale Americii.

 

Voi, cititoarele GLAMOUR, sunteți cele care stabilesc care sunt cele mai bune produse și gadgeturi de frumusețe, dar și vedetele a căror frumusețe vă inspiră. Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe glamour.ro/beautyawards și să votați favoritele anului 2015: vă puteți număra printre cele 10 norocoase care vor primi câte un set de produse câștigătoare.

 

Pentru a intra în tragerea la sorți trebuie să votați la toate cele 10 categorii ale competiției, o singură dată, cu o singură adresă de e-mail. Dacă vă răzgândiți pe parcursul votului în privința unui produs dintr-o anumită categorie, puteți modifica opțiunea apăsând butonul Votează din dreptul noii alegeri. Puteți reveni asupra votului doar până la afișarea formularului. Orice altă modificare făcută ulterior este imposibilă.

 

La finalul votării completați formularul cu datele tale personale pentru a intra în cursa pentru câștigarea premiilor.

 

Mult succes!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton