Colin Farrell a făcut o nouă cucerire

 Florentina Liutic
.

Considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, Colin Farrel a fost surprins în Los Angeles în compania unei brunete misterioase.

 

Singur de mulţi ani, Colin s-a concentrat mai mult asupra carierei sale şi a celor doi copii pe care îi are decât asupra vieţii lui sentimentale.

 

Iată că acum actorul despre care se spune că a avut o serie de cuceriri notabile de-a lungul timpului pare la începutul unei noi relaţii cu o femeie mai tânără decât el.

 

Colin a reuşit să scape de cele 20 de kilograme pe care le-a luat pentru rolul din „The Lobster' şi arată la fel de şarmant ca şi înainte.

 

Angelina Jolie sau Rosario Dawson sunt pe lista femeilor celebre cu care actorul a fost împreună. Cu Lake Bell, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare de la „Pride&Glory' a trăit o poveste de dragoste frumoasă. Gong Li sau Michelle Rodriguez sunt, de asemenea, pe lunga listă a iubitelor sale celebre.

 

Foto: Northfoto, Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton