Giulia Anghelescu, despre viața de familie, cu bune și cu rele: "Încă aștept să-mi facă soțul statuie"

 Dumba Gabriela
.

În relația dintre Giulia Anghelescu și Vlad Huidu nu a fost mereu lapte și miere, iar cântăreața chiar recunoștea acum ceva timp că au fost despărțiți pentru un an și jumătate. Pandemia i-a unit, culmea, în timp ce alte cupluri s-au destrămat în timpul restricțiilor. Giulia Anghelescu a vorbit cu sinceritate despre viața ei de familie și cum a reușit să mențină liniștea și fericirea timp de zece ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În iulie 2012, Giulia Anghelescu s-a măritat cu Vlad Huidu, iar în cei zece ani de căsnicie nu a fost mereu perfect. Au reușit să treacă peste toate, iar pandemia i-a ajutat să stabilească prioritățile. Giulia spune că a făcut schimbări în viața ei și a reușit să pună familia pe primul lor, iar timpul petrecut cu cei doi copii primează acum în viața ei.

5454

Pandemia i-a unit pe Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

„Pandemia ne-a învățat care sunt lucrurile cu adevărat importante. Acum programul mi-l fac în funcție de familia mea și de cei dragi.

Consider că am pierdut destul timp pe care aș fi putut să îl petrec cu cei mici sau cu soțul în trecut și nu mai am de gând să fac aceleași greșeli„, a declarat Giulia într-un interviu pentru ego.ro.

Întrebată cine este cel care s-a implicat cel mai mult în viața de familie, cine a făcut eforturi pentru a menține familia unită, Giulia a răspuns că ea a fost cea care a muncit cel mai mult pentru ca relația dintre ea și Vlad să nu se destrame.

Eu. Încă aștept să îmi facă soțul statuie (râde)„, a declarat Giulia Anghelescu.

Citește și: Dan Negru, după ce a văzut serialul în care joacă președintele Ucrainei:„Prototipul pe care a fost construit actorul Zelenski…’

Citește și: Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite după ce a slăbit 33 de kilograme.E greu de recunoscut!

Citește și: Chef Foa, totul despre începuturile în bucătărie:„Spălam chedere de frigidere sau dădeam cu buretele de sârmă pe tigăi’/ EXCLUSIV

Giulia Anghelescu își crește singură copiii

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu sunt foarte implicați în creșterea copiilor și nu pleacă nicăieri fără ei.

Nu mai am ajutor de când a început pandemia. Doar părinții ne mai ajută să stea cu cei mici din când în când dar cred că așa este cel mai sănătos pentru Antonia și Mika.

Acum că au crescut copiii nu prea ne mai vine să plecăm nicăieri fără ei„, a mai spus Giulia Anghelescu pentru EGO.ro.

Giulia Anghelescu spune că ea este părintele autoritar, iar Vlad Huidu cel care le face toate poftele celor mici.

„Ambii copii sunt foarte atașați de mine pentru că au petrecut destul de mult timp fără mine când eram mai mereu plecată. Antonia iubește activitățile noastre ca fetele dar și momentele în care stă cu Vlad și el îi face toate poftele.

În principiu eu sunt mai autoritară cu ei, dar o fac cu zâmbetul pe buze.

Mika e clar băiatul mamei și și-ar dori să stăm continuu împreună însă împărtășește cu tatăl lui pasiunea pentru gadget-uri„, a mai spus cântăreața.

Ce a spus Giulia Anghelescu despre despărțirea de Vlad Huidu

În urmă cu câțiva ani, Giulia Anghelescu recunoștea că au existat probleme în relația cu Vlad Huiu.

Am avut o perioadă de un an și jumătate în care am fost, oficial, despărțiți. Eu cred cu tărie că lucrurile s-au întâmplat exact așa cum. Nu a fost o treabă cu părinții, ci cu prietenii… Cred că… pentru mine oricum pentru mine nu contează. Prietenii noștri sunt în continuare prietenii noștri, poate au avut nevoie de motive să vadă. Da, erau două tabere, și ai mei, și ai lui, parcă era război. (…).

Cred că toate lucrurile pe care le avem în viață, le avem cu un scop, pentru că suntem pregătiți. (…). Eu nu am regrete (n.r.: râde). Să știi că eu chiar nu am regrete și nu am avut nicio dezamăgire regretabilă, care să mă chinuie ani în șir. Cred că dacă a fost vreun hop, înseamnă că am reușit să trec cu brio dacă nu îmi aduc aminte de el. În afară de Vlad, cine m-a făcut să plâng (n.r.: râde). În perioada asta estivală, am zis că mă dedic vloggingul', spunea artista în cadrul emisiunii La Măruță', în 2018.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton