Ce dietă ține Ștefania, iubita lui Speak: "Fără prăjeli, fără mâncare grasă"

 Raiciu Adriana
.

Ce dietă ține Ștefania, iubita lui Speak. Ștefania se poate declara o femeie împlinită. Are o carieră de succes și un corp ca tras prin inel, pentru care a lucrat mult la sală. În cadrul unui interviu, logodnica lui Speak a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă și ce dietă ține.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Ștefania, iubita lui Speak. Este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră și se poate declara oricând o femeie împlinită. Are o carieră de succes atât în muzică, cât și cu afacerea pe care o deține, dar și un corp la care visează multe domnișoare.

stefania-2stefania-2

Ce dietă ține Ștefania, iubita lui Speak. În cadrul unui interviu, vedeta a spus cum reușește să se mențină în formă și ce produse nu consumă.

Citește și: Speak și Ștefania sunt izolați în Jakarta, după ce au fost infectați cu COVID-19:”Am dormit cu masca pe față”

Citește și: Ștefania, iubita lui Speak, s-a luptat cu depresia:”Nu voiam să văd sau să aud pe nimeni”

Citește și: Cum sau cunoscut Aurelian Temișan și Monica Davidescu, acum 27 de ani:'Te-am privit și…'

Citește și: Cu ce se ocupă logodnicul Iuliei Albu.De dragul ei, Mike s-a mutat din Londra în România!

Ce dietă ține Ștefania, iubita lui Speak

Ce dietă ține Ștefania, iubita lui Speak. Ștefania este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Speak și are și o carieră de succes. Totodată, cântăreața își petrece mult timp la sală, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber.

Are un corp ca tras prin inel, iar fiecare mușchi este lucrat cu atenție. Și pentru că o siluetă perfectă vine la pachet cu o alimentație sănătoasă, artista a spus de la ce produse se abține.

Mai exact, Ștefania încearcă să mănânce cât mai corect, fără prăjeli, fără mâncare grasă și are mese cât mai regulate.

Nu țin o dietă strictă, încerc să mănânc cât mai corect, fără prăjeli, fără mâncare grasă, să mănânc regulat, fără să mai sar peste mese. De o lună și ceva am intrat în această rutină de sală și mese regulate și cât mai corecte„, a spus Ștefania.

Logodnica lui Speak mai spunea cum arată antrenamentul pe care îl face de fiecare dată la sală. De asemenea, a mai precizat că funcționează mult mai bine seara și de aceea alege să meargă să facă mișcare atunci.

În schimb, Ștefan merge dimineața, întrucât spune că este mult mai energic când se trezește din somn.

Când vine vorba de sală, eu cel mai bine funcționez seara. Nu știu exact de ce. Spre exemplu, Ștefan lucrează mult mai bine dimineața, are cea mai multă energie atunci când se trezește. Eu sunt fix pe dos. Când mă trezesc sunt moale. Am nevoie de mult timp să-mi revin. Încep cu încâlzirea care conține puțin streching, după care încep antrenamentul propriiu-zis. La final închei cu streching, ceva asemănător ce fac la început de antrenament, mai spune iubita lui Speak.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton