Josephine, fetița cuplului Gina Pistol - Smiley, a făcut primii pași! Imagini inedite din vacanță

 Dumba Gabriela
.

La 10 luni, Josephine a făcut primii pași, iar Gina Pistol și Smiley au imortalizat momentul special, petrecut chiar în vacanța exotică în care se află acum, printr-o fotografie postată ulterior pe Instagram.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Smiley a postat pe Instagram o imagine din prima vacanță alături de Gina Pistol și de fiica lor, alăturând și un mesaj emoționant care evidențiază fericirea pe care o trăiește de când e tată. Cei trei pășesc de mână și sunt fotografiați din spate. Părinții o țin de mânuțe pe Josephine, care face deja primii pași.

432432

 „Nu pierde acum trăind în mai devreme sau în mai târziu! Asta e una dintre lecțiile pe care copiii ni le dau încă de foarte mici… Ce repede trece timpul… iar eu vreau să îl încetinesc. Dacă nu ești prezent și atent la tot ce simți și ce ți se întâmplă… nu există reluări… momentele de fericire sunt unice și irepetabile. Mulțumim, Josephine!', a notat artistul, mândru că a devenit tătic.

Fanii celor doi au reacționat rapid cu o mulțime de aprecieri, dar și cu comentarii. I-au felicitat pentru familia lor.

„Foarte adevărat! Bucurați-vă de momentele care le petreceți împreună, timpul trece repede, nici nu știi ce repede… Să fiți sănătoși și fericiți! (…)

Josephine, fetița cuplului Gina Pistol – Smiley, a făcut primii pași

Dragă de ea, ce repede a trecut timpul! Vin frumusețile adevărate ale copilăriei unui copil minunat precum este a voastră fiică. (…)

Să va trăiască fetița și multă sănătate și tot ce vă doriți. Și să rămâneți mereu așa zâmbitori și împreună. (…)

Să fie sănătoasă, să va bucurați împreună, mulți ani și multe vacanțe!', au fost câteva dintre mesajele fanilor pe contul oficial de Facebook al lui Smiley.

Citește și:Gabriela Prisăcariu a împlinit 29 de ani! Ce cadou i-a luat Dani Oțil:'Nu pot să egalez salamul de biscuiți, așa că…'

Citește și : În ce relații sunt Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, după ce s-au certat de sărbători:„Fiecare e pe cont propriu’

Citește și: Cine e Anamaria Vartolomei, românca desemnată cea mai bună actriță din Franța.E din județul Bacău

Smiley și Gina Pistol joacă împreună într-un film

Smiley și Gina Pistol joacă împreună într-un film. Este vorba despre pelicula „Odată pentru totdeauna'.

Comedia este regizată de Iura Luncașu și va avea premiera pe 25 februarie 2022. Smiley și Gina Pistol vor juca alături de actori precum Ada Galeș, Mihnea Luncașu, Augustin Viziru, Celina Enea și Cosmin Natanticu, scrie protv.ro.

Smiley interpretează rolul unui regizor de succes (Alex), care trece printr-o perioadă grea, depresivă. Despre rolul lui, cântărețul a povestit chiar în vara anului trecut.

„Joc rolul unui depresiv, iar cei de la machiaj m-au îmbătrânit cu vreo 10 ani. Mă trezesc la 5-6 și adorm după miezul nopții. Pentru că filmez aproape în fiecare zi nu prea pot să mai ies din rol și sunt cam posac și obosit. Zilele trec repede, iar în drumul meu descopăr locuri neștiute, deosebit de frumoase, o Românie ascunsă. Mulțumesc pentru susținere, și nu numai, împreună cu mine e cel mai frumos Om', scria Smiley pe rețelele sociale.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton