Ce s-a întâmplat, de fapt, între Anamaria Prodan și Dan Alexa în urmă cu 3 ani: „În secunda doi sar la bătaie”

 Miniosu Alexandra
.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Anamaria Prodan și Dan Alexa în urmă cu 3 ani? În trecut, s-a speculat că între ei doi ar fi existat ceva mai mult decât o relație profesională, după ce impresara l-a lovit cu pumnul, mulți punând acest lucru pe seama unei așa-zise gelozii. Acum, la trei ani de la gestul său, vedeta a spus cum stau, de fapt, lucrurile între ea și antrenor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a spus adevărul despre „relația' cu Dan Alexa, în urma speculațiilor ce au vehiculat ani la rândul în presă. Zvonurile potrivit cărora ea ar fi avut ceva mai mult cu antrenorul, decât o relație strict profesională, au apărut acum trei ani, după ce i-a l-a lovit cu pumnul. Gestul ei a fost surprins atunci de către camere, iar lumea a început să vorbească și să lanseze diferite „teorii'.

anamaria-prodan-despre-dan-alexa-1anamaria-prodan-despre-dan-alexa-1

În 2019, Anamaria Prodan a fost surprinsă de camere, în timp ce îi dădea un pumn lui Dan Alexa. Gestul ei a stârnit atunci multe controverse. Gurile rele au pus asta pe seama unei așa-zise gelozii, apărând diverse zvonuri potrivit cărora între ei ar fi existat o relație amoroasă. La 3 ani de la acel episod, sexy-impresara a decis să spună lucrurilor pe nume.

Citește și: De ce a pozat Anamaria Prodan în Playboy:”Arătam de leșinai, atunci”

Citește și: Asiana Peng, prima reacție după declarațiile mamei sale despre Reghe și Anamaria Prodan:„O greșeală pe care nu o realizează'

Citește și: Cum a transformat-o faima lui Florin Salam pe fiica lui, Betty:„Alta, în locul meu, ar fi cea mai nesuferită'

Citește și: Gigi Sima, solistul trupei Pindu, după ce a cântat la nunta despre Simonei Halep:„Nu mă voi ascunde după deget…'

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Anamaria Prodan și Dan Alexa în urmă cu 3 ani

De curând, Anamaria Prodan a fost invitat în podcast-ul lui Codin Maticiuc, de pe YouTube. În emisiunea online au apărut și Cosmin Natanticu, dar și avocatul impresarei. Pe durata ei, sexy-impresara a discutat despre mai multe subiecte delicate din viața ei, răspunzând mai multor întrebări venite din partea publicului. Printre altele, ea a discutat despre divorțul de încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf, dar și despre episodul din trecut cu Dan Alexa.

De-a lungul timpului, Anamaria Prodan a fost chestionată de mai multe ori cu privire la episodul cu Dan Alexa. Acum, ea a fost întrebată din nou, în contextul divorțului de Reghe, având în vedere că mulți spun că impresara ar fi călcat strâmb cu Dan Alexa.

„Dacă-mi zici de Dan Alexa mă dau cu capul de masă', a spus Anamaria Prodan în cadrul podcast-ului, atunci când auzit pentru prima oară întrebarea despre Dan Alexa.

Anamaria Prodan: „Singurul pe care nu l-am lovit a fost soțul meu'

În continuare, Anamaria Prodan a spus că-l iubește pe Dan Alexa, la fel cum îi iubește pe Cosmin Natanticu și Codin Maticiuc. A spus despre ea că este o fire vulcanică, iar dacă nu îi convine un lucru, sare imediat la bătaie. Impresara a mai susținut că a lovit multă lume în viața ei, precizând că singurul pe care nu l-a atins în acest sens a fost Reghe.

„Îl iubesc pe Dan Alexa cum te iubesc și pe tine și pe Natanticu. (..) Măi voi știți cum a apărut nebunia asta? Anamaria Prodan lucrează de când se știe numai cu bărbați. Și atunci acest gen de oameni zic că sunt c…. .

(..) Eu sunt o fire vulcanică. Dacă ceva nu îmi convine eu în secunda doi sar la bătaie. Așa am fost dintotdeauna. Și în cercul de prieteni. În viața mea am lovit multă lume. Singurul pe care nu l-am lovit a fost soțul meu', a continuat Anamaria Prodan.

În același timp, sexy-impresara a susținut că, în cazul episodului cu Dan Alexa, un alt antrenor din fotbal pe care l-ar fi avut pe listă și nu i-ar fi oferit o oportunitate, la un moment dat, ar fi început aceste zvonuri potrivit cărora între ea și Dan Alex ar fi fost o relație amoroasă. Anamaria Prodan l-a învinuit pentru acest speculații pe Ionel Ganea. Acest lucru s-ar fi întâmplat pentru că impresara l-ar fi propus pe Dan Alexa pentru un post de antrenor, și nu pe Ionel Ganea, scrie click.ro.

„Paparazzi erau mereu pe urmele mele să prindă ceva'

Așadar, Anamaria Prodan infirmă și acum faptul că ar fi avut o relație amoroasă cu Dan Alexa. Aceasta a mai spus că, între timp, și Reghe ar fi profitat de aceste speculații privitoare la Dan Alexa pentru a-și ascunde propria infidelitate.

„Familia e singurul meu punct sensibil. Și atunci Reghe zicea că uite ce zice lumea….Eu m-am distrat atunci că nu a fost nici primul nici ultimul despre care s-a zis asta.. Majoritatea mi-au făcut avansuri că sunt frumoasă. (..)

Și ce, eu mă luam cu așa-zisul meu iubit la bătaie în fața jucătorilor, în fața președinților?! Paparazzi erau mereu pe urmele mele să prindă ceva. N-a fost nimic! Și astăzi vorbesc cu Alexa, mi-am cerut scuze(..) Nu bat fete, bat doar bărbați', a mai spus ea.

Pe deasupra, Anamaria Prodan a susținut că ar mai fi lovit și alți oameni celebri din fotbal, însă nu a dorit să nominalizeze.

Anamaria Prodan, despre Reghe

Cât despre încă soțul ei, Anamaria Prodan a recunoscut că în inima ei a rămas în continuare Reghe, impresara nu are cuvinte de laudă la adresa deciziilor pe care el le-a luat în ultima vreme.

„De când s-a înhăitat cu aceste femei din oraș uitați-vă unde era și unde e astăzi', a declarat Anamaria Prodan.

Sursă foto: Instagram, captură ecran, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton