Gina Pistol, primele imagini cu burtica de gravidă. Gestul care spune tot!

 Dumba Gabriela
.

În ultima vreme, s-a vorbit mult pe seama faptului că Gina Pistol ar fi însărcinată, însă în absența unei confirmări oficiale, totul a rămas la stadiul de bârfă. Timpul trece și sarcina devine tot mai greu de ascuns, iar gesturile pe care Gina le face în această perioadă dau de înțeles că Smiley va fi tată în mai puțin de cinci luni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gina Pistol, însărcinată în patru luni, a avut, recent, o apariție televizată în care și-a arătat burtica de gravidă. Deși a ales să poarte o rochie neagră mai largă pe corp, pentru a-și ascunde silueta, vedeta a făcut un gest care a dat-o de gol.

Iubita lui Smiley a pus de mai multe ori mâinile pe abdomen într-un mod protectiv, cum fac femeile atunci când poartă un bebeluș în pântece. Chiar dacă până în prezent Gina și Smiley nu au dat detalii cu privire la sarcină, frumoasa blondină a scris un mesaj subtil pe rețelele sociale, în care vorbește despre faptul că trăiește o perioadă foarte frumoasă. Totul a pornit de la un comentariu primit pe Internet, iar Gina a lăsat în momentul respectiv un mesaj prin care le spune tuturor că trăiește o perioadă foarte frumoasă la momentul actual.

120064705-1681542901996979-8067106989823018083-n120064705-1681542901996979-8067106989823018083-n

„Eu nu am o problemă cu cei care nu mă plac. Absolut deloc. La rândul meu, am antipatii și simpatii pentru anumite persoane. Însă mă deranjează atunci când răutatea (gratuita) și prostia se întâlnesc în același om. Nu-i înțeleg pe cei care caută nod în papură și aruncă cu pietre, doar pentru simplul motiv că este cool să te exprimi liber, chiar dacă exprimarea asta liberă înseamnă jigniri și instigare la ură. Cu astea am eu o problemă…Dar…trec printr-o perioadă atât de frumoasă, încât, pentru binele meu, prefer să le blochez accesul la contul meu. Să se ducă liniștiți în neliniștea lor sufletească' a spus Gina Pistol, pe contul său de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Se retrage Gina Pistol din televiziune?

Se pare că Gina Pistol nu va mai apărea în emisiuni televizate, cu excepția Chefi la cuțite, care a fost deja filmată. Surse din anturajul iubitei lui Smiley spun că atât de mult și-a dorit aceasta un copil, încât nu vrea să riște absolut nimic acum.

„Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare.

Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască', au declarat surse apropiate vedetei pentru Impact.ro.

Citește și

După trei ani împreună, Gina Pistol și Smiley sunt pregătiți de nuntă. Iată inelul de logodnă pe care îl poartă pe deget prezentatoarea Asia Express!

Smiley, primul interviu despre Gina Pistol, după patru ani de relație: „Ea mă încurajează să fac cum mă simt eu bine și cum am confort, așa că nu e nicio presiune din partea ei” / EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton