Alin Oprea, înșelat de Larisa cu un playboy celebru? Cu cine i-ar fi pus coarne soția în timpul căsniciei

 Oana Pantazi
.

Telenovela dintre Alin Oprea și Larisa continuă! După dezvăluirile recente făcute de artist, încep să iasă la iveală tot mai multe detalii despre mariajul lor, dar și despre infidelitățile celor doi soți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Lupta dintre Alin Oprea și Larisa pare să nu se mai termine, după ce artistul a acceptat să-și spună partea de adevăr în presă și la televiziune. După ce soția l-a acuzat că are o amantă, iar artistul a recunoscut, menționând că Larisa aflase de la el acest lucru, și nu din mass-media, între ei fiind un aranjament ce urma să ia sfârșit odată cu majoratul fiicei lor, iată că fostul solist de la Talisman s-a decis să dea și el cărțile pe față.

După ce a declarat într-o emisiune de televiziune că soția lui a avut, pe parcursul căsniciei, nu mai puțin de 9 amanți, iată că încep să iasă la iveală noi detalii cu privire la infidelitățile Larisei.

Citește și:Apariție rară a Angelinei Jolie, împreună cu copiii. Shiloh, fiica cea mare, a devenit de nerecunoscut

S-a iubit cu Marius Televijen?

Conform Cancan, Alin Oprea ar fi intrat în posesia unor stenograme care au scos la iveală că a fost înșelat de Larisa în timpul mariajului. Soția lui i-ar fi pus coarne cu un vestit playboy din Pitești. Este vorba despre Marius Televijen, un apropiat al lui Leo de la Strehaia.

Se pare că aventura extraconjugală dintre Larisa și playboy-ul de la Pitești ar fi avut loc în urmă cu patru ani, iar cunoscutul cuceritor, care a făcut ravagii printre domnișoarele din showbiz ar fi cucerit-o, printre altele, pe soția lui Alin Oprea nu doar cu farmecul său, ci și cu bolizii de lux pe care îi deține, mai scrie sursa citată.

Nu în ultimul rând, din cauza presupusului amant, Larisa Uță s-ar fi certat, la vremea respectivă, cu cea mai bună prietenă, pe care o suspecta că vrea să-i fure iubitul, mai scrie Cancan.

1Alin-Oprea-Talisman-sotie1Alin-Oprea-Talisman-sotie

Alin Oprea a aflat că Larisa îl înșală de la DIICOT!

Deși pare de necrezut, Alin Oprea a aflat că Larisa îl înșală, după ce a ascultat înregistrările de la DIICOT. Detaliile despre escapadele soției l-au lăsat fără cuvinte, iar în momentul acela, căsnicia lor a avut de suferit.

În prima secundă când am aflat cert niste lucruri, le-am aflat buluc, toate informaţiile odată. Erau nişte ascultări şi nişte monitorizări făcute de instituţii publice de urmărire. Asta a fost maniera în care am aflat. Erau certe. Am ascultat, le-am văzut şi le-am citit‘, a declarat Alin Oprea.

Artistul a mai povestit cum a reușit să facă rost de aceste înregistrări și motivul pentru care soția lui a avut telefonul ascultat de autorități.

Având legatură cu o firmă de organizat spectacole şi cu diverse personalităţi, am fost şi noi monitorizaţi în perioada respectiva (2010 – 2015). În momentul în care dosarele s-au clasat, am fost chemat, dacă vreau să ascult. Ambele telefoane, şi al meu, şi al ei, erau pe firmă. Si atunci, ei monitorizau toţi utilizatorii acestor telefoane ale firmei‘, a spus Alin.

Veștile șocante pe care le-a primit l-au trimis pe Alin Oprea direct la spital. Fostului membru al trupei Talisman i s-a făcut rău instantaneu când a auzit ce făcea mama copiilor lui.

Citește și:Ilinca Vandici, declarații despre debutul în televiziune, la Meteo: „Aveam 18 ani”. Ușa i s-a „deschis” după ce a participat la un concurs de Miss/ EXCLUSIV

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton