Gina Pistol, despre începuturile relației cu Smiley: „M-a atacat psihologic în primul an. Am plâns la poartă...”

 Laciu Andreea
.

Gina Pistol, despre începuturile relației cu Smiley. Gina Pistol și Smiley au o relație de șapte ani de zile, iar momentul în care au deveni părinți i-a împlinit cu adevărat. Relația lor a început în mare secret, iar primii ani nu au fost deloc ușori, avea să recunoască prezentatoarea de la Antena 1. Firile lor opuse au creat mici probleme prima dată, dar apoi au învățat să accepte fiecare personalitatea celuilalt și să aprecieze iubirea dintre ei, care a contat mai mult decât orice altceva.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol, despre începuturile relației cu Smiley. Gina Pistol a fost invitata lui Horia Brenciu în podcastul artistului. Aici și-a deschis sufletul și a dezvăluit detalii neștiute despre Smiley, despre începutul relației lor, despre mama artistului, dar și despre planurile pe care le-au pus la cale pentru sărbătorile de iarnă.

gina-pistol-0-1gina-pistol-0-1

Gina Pistol, despre începuturile relației cu Smiley

Gina Pistol susține că i-a luat ceva timp să își găsească echilibrul în relația cu artistul. Ea este o fire vulcanică și trăiește fiecare sentiment la intensitate maximă. Smiley, pe de cealaltă parte, este o fire închisă și își comunică mult mai greu trăirile.

„Legenda spune că noi încă ne întrebăm de când suntem împreună. Mi-a luat ceva timp. M-a atacat psihologic Andrei în primul an de relație. Am o parte întunecată, mă sperii eu de mine. Andrei este un om foarte mișto, dar e introvertit, foarte greu te lasă să intre în sufletul lui. Dumnezeu l-a trimis ca să mă învețe lecția răbdării„, a dezvăluit Gina Pistol.

Citește și: Cum se înțelege Gina Pistol cu chef Cătălin Scărlătescu. Adevărul despre relația lor: „Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi, dar…' / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Cazacu, în lacrimi la TV, după despărțirea de Ramona Olaru: 'În sufletul meu sunt terminat'

Citește și: Ce reproșuri are Gina Pistol la adresa lui Smiley: „Eu am avut o altfel de viață până anul trecut'

Citește și: Neti Sandu, agresată în plină stradă: „M-a luat așa de păr să vadă dacă…”

Ce surpriză i-a făcut artistul, de ziua ei

Chiar și după șapte ani de relație și cu niște cariere de succes, cântărețul încă își găsește timpul necesar ca să îi facă surprize frumoase Ginei Pistol.

„Mi-a făcut niște surprize frumoase de ziua mea, a împodobit curtea cu luminițe, am plâns la poartă arăta ca în povești. Nu prea a făcut nimeni lucrul ăsta pentru mine. La începutul relației când nu aveam eu răbdare, era ceva înăuntrul meu care îmi spunea să am răbdare. Andrei se descurcă foarte bine cu Josephine, deși îndemânarea nu e punctul lui forte”, a mai povestit Gina Pistol, în podcastul lui Horia Brenciu.

Ce planuri au de Crăciun

Urmează ca Gina Pistol și Smiley să petreacă sărbătorile alături de cei dragi. Se pare că preparatele mamei soacre sunt foarte apreciate de către simpatica prezentatoare de la Antena 1.

„Foarte bine. (n.r. cum gătește mama soacră) Gătește sarmale, fripturi la cuptor, piftie. Da, de Crăciun, mergem la Pitești. Îmi place piftia de curcan, salata boeuf acrișoară așa. Când eram însărcinată, Andrei a stat izolat vreo 2-3 săptămâni, că venise din America. Eu am stat acasă, el filma pentru Iura Luncașu, era la munte, filma Legații. Eu am avut o problemă și a trebuit să stau la pat o lună și aș fi mâncat usturoi cu orice. Îl mâncam crud așa”, a completat Gina Pistol.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton