„Este viața ei, sunt alegerile ei”. Gina Matache, prima reacție după ce s-a spus că fiica ei, Oana, ar fi divorțat de soț / Sora Deliei s-a sărutat cu un alt bărbat

 Miniosu Alexandra
.

Gina Matache a avut o primă reacție, după ce s-a spus că fiica ei, Oana, ar fi divorțat de soț. Potrivit unor zvonuri apărute astăzi în presă, sora Deliei Matache ar fi fost surprinsă în compania unui alt bărbat, altul decât Răzvan Mihuț, cu care s-a și sărutat. Iată ce le-a declarat mama Oanei și a Deliei Matache jurnaliștilor, după apariția imaginilor controversate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Gina Matache a avut prima reacție publică după ce s-a spus că fiica ei, Oana, ar fi divorțat de soț. Potrivit Spynews.ro, sora Deliei Matache s-ar fi despărțit de soțul ei, Răzvan Mihuț, și ar fi divorțat în secret. Aceeași publicație a mai scris că cei doi nu ar mai locui împreună. Aceștia sunt căsătoriți din anul 2017 și au o fetiță, pe nume Jessie (6 ani), și un băiat, pe nume Bogdan, de 4 ani.

oana-matache-1oana-matache-1

Sursa menționată anterior a postat astăzi, 16 februarie 2023, mai multe imagini controversate cu sora Deliei Matache. În imagini, Oana e surprinsă în compania unui bărbat, altul decât soțul ei, Răzvan Mihuț. Conform site-ului citat, cei doi au fost văzuți în ipostaze intime, de cuplu, iar între ei ar fi avut loc și un sărut. Fiica Ginei Matache, Oana, și masculul misterios ar fi fost văzuți de paparazzi când mergeau la grădiniță pentru a-i luat pe copii, iar mai apoi ar fi urcat într-o mașină și s-ar fi îndreptat către locuința tinerei.

Citește și: Oana Matache ar fi divorțat de soțul ei, Răzvan Miheț. A fost surprinsă în timp ce se săruta cu un alt bărbat: „Nu vreau să…”

Citește și: Lino Golden este implicat într-un accident rutier grav, în București! Mașina artistului s-a ciocnit cu un tramvai

Citește și: „Multe cupluri se culcă pe urechea lui e a mea', e al meu'. Am înțeles că am deranjat multă lume”. Octavia Geamănu a răbufnit după ce a fost criticată că nu doarme cu soțul ei

Citește și: „Să ai un amant sau o amantă este ușor”. Vlăduța Lupău, declarații neașteptate despre relația de cuplu și familie

Gina Matache, prima reacție după ce s-a spus că fiica ei, Oana, ar fi divorțat de soț

După ce Oana Matache a fost contactată de jurnaliști, a venit rândul și mamei sale, Gina Matache. Cântăreața a fost la fel de rezervată în privința declarațiilor, susținând că nu poate vorbi în numele fiicei sale. Aceasta a subliniat faptul că „este viața ei, alegerile ei'.

„Nu pot să vorbesc în numele ei. Pur și simplu nu am voie să vorbesc despre viața ei. Este viata ei, sunt alegerile ei', a declarat Gina Matache, mama Oanei, pentru unica.ro.

Oana, sora Deliei Matache: „Nu vreau să vorbesc'

În urma imaginile controversate ce o au ca protagonistă, Oana, sora Deliei Matache, a făcut câteva declarații scurte. Aceasta a susținut că nu vrea să mai fie sunată și nici să facă vreun comentariu.

„Nu am nici un comentariu, nu vreau să vorbesc, aș vrea să nu mai fiu sunată', a spus Oana, sora Deliei Matache, pentru Spynews.ro.

De ce a întârziat Gina Matache la cununia Oanei

Oana Matache și Răzvan Mihuț s-au căsătorit civil pe data de 26 mai 2017. Evenimentul a avut loc la primăria Sectorului 4 din București. Martori și nași le-au fost chiar Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu.

Mama ei, Gina Matache, a ratat momentul important de cununie, pentru că a întârziat. Solista nu a ajuns la timp la eveniment, pentru că fusese să cânte la o emisiune. În ziua cununiei civile, Oana era gravidă cu fiica ei, Jessie.

Oana Matache, după ce a fost acuzată că e o mamă iresponsabilă

Acum ceva timp, Oana, sora Deliei Matache, a fost acuzată că e o mamă iresponsabilă. Internauții au criticat-o după ce și-a lăsat fiica, când avea două luni, în grija bunicelor, atunci când ea se întorsese pe scenă să cânte.

„Ele consideră că ar trebui să mă simt vinovată pentru că mi-am lăsat copilașul, pe care eu a trebuit să îl țin în brațe și să îl alăptez toată ziua, să ne sufocăm una pe cealaltă, la bunică și am plecat de acasă. Ele nu pot concepe așa ceva pentru că sunt mai posesive cu bebelușii lor.

Ce aș face eu diferit dacă aș vrea să atrag atenția cuiva, aș fi mult mai empatică și aș face asta într-un mod privat, și în al doilea rând într-un mod în care să nu fac persoana respectivă să sufere', a declarat sora Deliei, la acea vreme.

Sursă foto: Instagram, Arhivă viva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton