Gheorghe Turda, dezvăluiri la 44 de ani de la moartea Ilenei Sărăroiu, după ce s-a spus că a fost îngropată de vie: „Se spune că a murit de anevrism, dar eu cred că...”

 Dumitrache Laura
.

Gheorghe Turda, dezvăluiri la 44 de ani de la moartea Ilenei Sărăroiu, după ce s-a spus că a fost îngropată de vie. Aceasta a încetat din viață pe 13 mai 1979, după ce i s-a făcut rău pe scenă, la o nuntă în Călărași. De-a lungul anilor au existat zvonuri conform cărora artista ar fi fost îngropată de vie. Gheorghe Turda a făcut dezvăluiri despre înmormântarea Ilenei Sărăroiu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Turda, dezvăluiri la 44 de ani de la moartea Ilenei Sărăroiu, după ce s-a spus că a fost îngropată de vie. Ileana Sărăroiu a murit pe 13 mai 1979, după ce i s-a făcut rău pe scenă. După moartea artistei au existat zvonuri conform cărora aceasta ar fi fost în moarte clinică și s-ar fi trezit după ce a fost înmormântată. Unii oameni susțin că au auzit zgomote la mormântul cântăreței, iar când a fost deshumată, trupul acesteia ar fi fost răsucit.

ileana sararoiuileana sararoiu

La 44 de ani de la moartea artistei, Gheorghe Turda a vorbit despre înmormântarea colegei sale de breaslă. Interpretul de muzică populară susține că toate acele zvonuri sunt false. Acesta a spus că familia artistei a fost nevoită să mute groapa solistei.

Citește și: A murit pe scenă, la o nuntă. De ce s-a spus despre Ileana Sărăroiu că ar fi fost îngropată de vie: „S-a plâns că este obosită şi…”

Citește și:Cum arată mormântul Ilenei Sărăroiu. Pe cruce a rămas poza fostului soț, recăsătorit cu Maria Ciobanu

Citește și:Cine este și cum arată tatăl copiilor Ozanei Barabancea: „El e autorul”. Cei doi s-au despărțit acum aproape 20 de ani

Citește și:Un bebeluș de două luni a fost salvat la 128 de ore sub dărâmături, după cutremurul din Turcia. „Imaginea miracolului”

Gheorghe Turda, dezvăluiri la 44 de ani de la moartea Ilenei Sărăroiu, după ce s-a spus că a fost îngropată de vie

Ileana Sărăroiu a fost una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară. În 1979, artista a decedat după ce i s-a făcut rău pe scenă, la o nuntă din Călărași. Ulterior, au urmat zvonuri conform cărora artista ar fi fost în moarte clinică și ar fi fost îngropată de vie. Gheorghe Turda a vorbit despre moartea Ilenei Sărăroiu, declarând că nu sunt adevărate informațiile conform cărora artista ar fi fost îngropată de vie.

Nu este adevărat că Ileana Sărăroiu a fost îngropată de vie, că s-a trezit în coșciug, Doamne ferește! Sunt doar minciuni băbești. Se spune că a murit de anevrism, dar eu cred că suferise un infarct. I-au mutat groapa, în alt loc, pentru că fusese înmormântată, undeva, foarte aproape de o toaletă, la vreo 2-3 metri distanță, apoi au adus-o spre aleea principală, la intrarea în cimitirul Sfânta Vineri din București, de pe Calea Griviței. A fost și va rămâne un nume. Restul sunt legende înfricoșătoare, de prin cimitire', a declarat Gheorghe Turda, pentru impact.ro.

Ileana Sărăroiu a murit în urmă cu 44 de ani

În urmă cu 44 de ani, pe 13 mai 1979, Ileana Sărăroiu a fost chemată la o nuntă să cânte. Ulterior, artista a acuzat o stare de oboseală și a cerut o cafea. După ce a cântat melodia O bătrână într-o gară', artista le-a spus invitaților că se simte rău și că nu mai poate continua.

La scurt timp, cântăreața s-a prăbușit la pământ. Ileana Sărăroiu a fost dusă de urgență într-o cameră în spatele salonului de evenimente, dar nu a mai putut fi salvată. „Nu se ştia cât este de grav, aşa că oamenii au sărit s-o ajute. Ştiu că i s-a dat să bea puţină apă, dar deja starea ei era critică. Am aflat ulterior că nu mai reacţiona la niciun impuls. Nu mai avea niciun reflex şi nici nu mai comunica', a declarat Liliana Ispas, mireasa de la nuntă.

Ileana Sărăroiu a fost căsătorită cu bachetbalistul Mircea Cîmpeanu

Ileana Sărăroiu a fost căsătorită cu Mircea Cîmpeanu, iar împreună au călătorit în toată țara pentru a onora evenimentele unde artista era chemată. Ileana Sărăroiu avea o relație de prietenie cu Maria Ciobanu. Din păcate, artista nu a putut avea copii, dar a botezat-o pe fiica Mariei Dragomiroiu. Ileana Sărăroiu avea 42 de ani când și-a dat ultima suflare, în ambulanța care o transporta la spital. Autoritățile au început o anchetă, iar prima persoană anchetată a fost chiar femeia care i-a făcut cafeaua.

Femeia care i-a pregătit cafeaua a fost prima luată la întrebări la Procuratură. S-au gândit că poate i s-a pus ceva în băutură, că moartea nu a fost un accident. Evident că nu s-a descoperit nimic. O săptămână întreagă, trupul artistei a fost ţinut la morga din Călăraşi. Când au fost stabilite cauzele morţii, nimeni nu a mai avut dubii.'a mai spus mireasa. La scurt timp după moartea ei, Mircea Cîmpeanu s-a căsătorit cu Maria Ciobanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton