Giani Kiriță i-a dat o replică acidă lui Cosmin Cernat: ”Îmi plac oamenii care nu au două fețe” Ce s-a întâmplat între cei doi?

 Alina Dan
.

Pe Giani Kiriță îl știm din alte reality show-uri drept unul dintre cei mai populari concurenți. Fostul fotbalist este acum unul dintre cei mai puternici concurenți din celebrul concurs 'Exalton', însă, se pare, nu la fel de popular. Giani a avut o dispută serioasă cu unul dintre colegii săi de concurs.

Giani Kiriță este unul dintre cei mai puternici concurenți din Echipa Faimosilor de la „Exatlon', cel care care s-a evidențiat pe parcursul probelor sportive în confruntarea cu echipa adversă, câștingând puncte prețioase pentru tabăra Faimoșilor.

Aseară, în urmă înfrângerii din Arena, Echipa Faimoșilor și-a desemnat cei trei nominalizați spre eliminare, iar bucuria a fost uriașă pentru fostul fotbalist al Clubului Dinamo. Giani Kiriță a fost unul dintre concurenții care și-au câștigat imunitatea, ca urmare a faptului că a adunat cele mai multe puncte pe parcursul săptămânii. Însă nu doar punctele adunate l-au făcut pe Giani remarcat, că și replicile usturătoare la adresa concurenților din Echipa Războinicilor, atât pe teren, în timpul competiției, cât și la testimoniale.

Înaintea desemnării propunerilor pentru eliminare, Cosmin Cernat i-a adresat o întrebare frontală referitoare la modul în care încearcă să își intimideze adversarii.

Aș vrea să îmi spui sincer dacă uneori nu crezi că, din punct de vedere al atitudinii pe care o ai, exagerezi?', a întrebat prezentatorul show-ului.

Giani Kirita s-a aparat și a venit cu argumente în ceea ce îi privește comportamentul față de concurențîi din Echipa Războinicilor.

Îmi plac oamenii care nu au două fețe. Este mai bine așa, îi spui adversarului în față ceea ce e de spus; îi convine, bine, nu-i convine, bine. Stai de vorba cu el, vezi dacă este greșit sau nu… Asta sunt! Adică nimeni nu mă poate schimba vreodată. Așa am fost și că fotbalist, așa sunt că om. Nu îmi place să vorbesc pe la spate', își explică Giani Kiriță cuvintele usturătoare la adresa adversarilor.

FOTO: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton